Peter Karlsson, Mäklare på SthlmFast

Peter Karlsson Mäklare på SthlmFast

Peter Karlsson, Mäklare på SthlmFast
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Peter?

Jag har arbetat som mäklare i Stockholms innerstad sedan 2009, och jag älskar mitt jobb! Under mina första år arbetade jag för en franchisebyrå innan jag valde att komma vidare i karriären. Jag har även varit försäljningschef på SthlmFast, och även förmedlat kommersiella fastigheter och mindre bostadsrättslokaler.

Jag går in i varje affär med extremt driv och jag med gedigen kunskap och god människokännedom får jag ihop affärerna på ett sätt som få mäklare klarar av i en utmanande marknad.

Mina främsta egenskaper är mitt personliga engagemang och förmågan att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare genom hela processen.

Med min långa erfarenhet har jag varit med om både upp och nedgångar, höga och låga räntelägen och inverkan av diverse politiska beslut på bostadsmarknaden. Jag vet värdet på din bostad och med mig som mäklare kommer du att ha en seriös samarbetspartner. Jag får uppdragen sålda, utan obehagliga överraskningar och onödiga orosmoment. Jag förmedlar realistiska värden så att du kan känna dig trygg i affären.

Välkommen att ringa eller maila mig när det passar dig, jag är i princip alltid tillgänglig.

Vad skiljer Peter från andra mäklare?

Med min relativt långa erfarenhet har jag varit med om både upp och nedgångar, höga och låga räntelägen och inverkan av diverse politiska beslut på bostadsmarknaden. Jag vet värdet på din bostad och med mig som mäklare kommer du att ha en seriös samarbetspartner. Jag får uppdragen sålda, mina uppdragsgivare undviker obehagliga överraskningar och onödiga orosmoment. Jag förmedlar realistiska värden så att du kan känna dig trygg i affären. Jag är alltid 100% påläst inför varje publicering av ett objekt, och dessutom är vi alltid två mäklare på visningar.

Jag åtar mig uppdrag i varierande storlek och i alla uppdrag från små ettor till större fastigheter levererar jag ett engagemang utöver det vanliga. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.
Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, jag vet av erfarenhet att det är oerhört viktigt att ni som säljare behöver uppdateringar under hela resans gång och det är så jag vill arbeta.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har varit verksam och förmedlat väldigt många objekt genom åren. I hela Stockholm innerstad, även i närförorter i alla vädersträck.

Hur marknadsför Peter sina bostadsförsäljningar?

Vi skräddarsyr alltid marknadsföringen beroende av vilken typ av objekt jag förmedlar. Alltid på vår egen hemsida, Hemnet, Hittahem m.fl, Facebook och Instagram.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-04-06.

PETER SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
PETER ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Peter har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Peter till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Peter

PETER JOBBAR PÅ

Är du Peter Karlsson?
Logga in och redigera din presentation här.