Peter Borromei, Mäklare på SkandiaMäklarna Södermalm

Peter Borromei Mäklare på SkandiaMäklarna

Peter Borromei, Mäklare på SkandiaMäklarna Södermalm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Peter?

Den största glädjen i mitt arbete är att få hjälpa människor i deras livs största affär. Med kunskap, noggranna förberedelser och en stor portion personligt engagemang vill jag kunna ge de allra bästa förutsättningarna för en lyckad och trygg bostadsaffär.

Vad skiljer Peter Borromei från andra mäklare?

Jag strävar hela tiden efter att göra det lilla extra, som skiljer en bra affär från en fantastisk affär. Jag är övertygad om att detta avspeglar sig i mina kunders slutresultat. Att ge mig förtroendet att hjälpa dig med din bostadsaffär är början på ett samarbete där du som kund får uppleva ett engagemang utöver det vanliga.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag jobbat som fastighetsmäklare sen 2004 på Södermalm har jag ett stort kontaktnät samt hög lokalkännedom utöver det vanliga vilket jag har stor användning av.

Hur marknadsför Peter sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.skandiamaklarna.se, Hemnet och Hittahem. Utöver exponering på webben marknadsför vi i lokalpress eller annan tidning som önskas. vi marknadsför i våra sociala kanaler så som Facebook och Instagram. Det är viktigt att anpassa marknadsföringen efter målgruppen för att exponera maximalt. Vi publicerar även bostaden i vårt spekulantregister och matchar mot aktiva köpare. Har du önskemål om ytterligare marknadsföring ordnar vi det.
Bostadsbilderna tas av professionell fotograf och självklart tar jag fram försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-05-18.

PETER SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Stockholm
PETER ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Peter Borromei har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Peter till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Peter

PETER JOBBAR PÅ

Är du Peter Borromei?
Logga in och redigera din presentation här.