Pernilla Persson, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Pernilla Persson Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Pernilla Persson, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Pernilla?

Alla bostadsaffärer inspirerar mig, oavsett storlek eller pris och varje affär är unik. Att få vara behjälplig i den affär som för var och en är den största i livet är det bästa och roligaste jag vet. Som person är jag engagerad, lyhörd, noggrann och tålmodig och det speglas i mitt arbetssätt i varje enskild affär. Viktigast för mig är att alla mina kunder skall känna sig trygga genom försäljningsprocessen och nöjda över slutresultatet i affären.

Vad skiljer Pernilla från andra mäklare?

Jag har arbetat som mäklare i Uppsala under en lång tid där jag upplevt både upp- och nedgångar på marknaden. Mitt motto är att aldrig ge upp i en trögare marknad, det gäller bara att man har tid och tålmodighet att invänta rätt köpare. Jag jobbar stenhårt och ger aldrig upp för att just du ska hitta rätt köpare till ett bra pris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppväxt i staden och har sett Uppsalas utveckling sedan barnsben. Tack vare mitt stora intresse för bebyggelsen och stadens allmänna utveckling tillsammans med god lokalkännedom så kan jag snabbt svara på var förskolor, skolor, affärer, friluftsanläggningar, busstationer och allmän service finns.

Hur marknadsför Pernilla sina bostadsförsäljningar?

En lättläst och tydlig presentation med bilder tagna av professionella fotografer i bostadsannonsen i såväl tryck- som i webformat, är A och O för att fånga spekulanternas intresse. Utöver marknadsföringen på vår hemsida https://svenskamaklarhuset.se/ så exponeras mina objekt på Hemnet, HittaHem, Bovision samt digital marknadsföring på sociala medier. För alla våra uppdragsgivare så finns möjlighet att välja till flera digitala alternativ. Ring mig så berättar jag mer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-04.

Pernilla Persson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Pernilla till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Pernilla

PERNILLA JOBBAR PÅ

Är du Pernilla Persson?
Logga in och redigera din presentation här.