Per Klint, Mäklare på Mäklarhuset

Per Klint Mäklare på Mäklarhuset

Per Klint, Mäklare på Mäklarhuset
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Per?

Med över 10 års erfarenhet med att ha jobbat som fastighetsmäklare i Sollentuna har jag stor stor kunskap om området och marknaden samt ett stort kontaktnät med aktuella köpare och säljare. Jag drivs av att överträffa kundens förväntan i en av livets viktigaste affärer.

Vad skiljer Per från andra mäklare?

Född och uppvuxen i Sollentuna kan jag det mesta man behöver veta om kommunen som resvägar, kommunaltrafik, skolor, förskolor och pågående projekt. Jag är bosatt i Sollentuna och har ett stort intresse för bostäder och renoveringar och delar gärna med mig av min kunskap och mina idéer.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sollentuna satsar på framtiden och för många är det helt rätt kommun att bo i då det geografiska läget bjuder på såväl utmärkta kommunikationer, bra skolor och föreningsverksamhet som bra möjligheter till naturupplevelser och flera centrum, för att nämna några av de saker som gör att så många väljer att flytta till hit.

Hur marknadsför Per sina bostadsförsäljningar?

Vi ligger i framkant när det gäller digital marknadsföring och anpassar varje försäljnings marknadsföring efter den målgrupp som bostaden vänder sig till.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-23.

PER SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

PER ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Per Klint har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Per till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Per

PER JOBBAR PÅ

Är du Per Klint?
Logga in och redigera din presentation här.