Patrik Truedsson, Mäklare på Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret

Patrik Truedsson Mäklare på Våningen & Villan

Toppmäklare 2018
Patrik Truedsson, Mäklare på Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Patrik?

Med mina 14 år i branschen har jag genomfört många lyckade förmedlingar av både bostadsrätter och villor i Malmö och sydvästra Skåne. Med stort förtroende och engagemang och spetskompetens skräddarsyr jag varje förmedling efter säljarens behov för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag brinner för mitt arbete lika mycket idag som i början av min karriär och alla nöjda kunder och goda referenser ger mig extra positiv energi. Väljer ni att anlita mig till att förmedla er bostad så kommer ni garanterat att bli väldigt nöjda!

Vad skiljer Patrik från andra mäklare?

Jag fick Våningen & Villans "Årets utvecklingspris 2017" med motiveringen; rutinerad men med ett otroligt driv och engagemang och förtroende in i minsta detalj. Stort eller litet, slott eller koja, ser möjligheter och sporras av alla utmaningar. En kollega vi med glädje nominerar till detta pris och som prisas av både arbetskamrater och kunder. Blir liksom vinet bara bättre med åren. Föredömlig i återkoppling och får verkligen alla bostäder sålda!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Med mina 14 år i branschen har jag genomfört många lyckade förmedlingar av både bostadsrätter och villor i Malmö och sydvästra Skåne. Med bred kunskap om marknaden i olika områden och kvarter och hur kunderna kan skilja sig åt kräver både rätt strategi, fingertoppskänsla och marknadsföring.

Hur marknadsför Patrik sina bostadsförsäljningar?

Våra bostäder marknadsförs på vår eminenta hemsida vaningen.se, Hemnet, HittaHem, Bovision m.fl. Vi anlitar professionella fotografer som fotograferar bostaden, trycker snygga visningsbroschyrer och ser till att vi marknadsför din bostad i skyltfönster och i ditt närområde.

I vår uppskattade mäklartjänst ingår det alltid två mervärden. Du väljer själv vilka som passar dig och dina behov. Med andra ord; Du väljer, jag säljer! Välj mellan: Digital Deluxe, Flyttstädning, Homestyling, Kvällsbilder/flygfoto eller Tidningsannonser.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-27.

PATRIK SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
PATRIK ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Patrik Truedsson har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Patrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Patrik

PATRIK JOBBAR PÅ

Är du Patrik Truedsson?
Logga in och redigera din presentation här.