Patrik Lindén, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Patrik Lindén Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Patrik Lindén, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Patrik?

Jag har mångårig erfarenhet av bostadsmarknaden i Vellinge kommun där jag har varit verksam inom Svensk Fastighetsförmedling sedan 2008. Påbörjade min mäklarkarriär 2004 och har under alla år förmedlat bostäder i Öresundsregionen. Bor idag i villa med min familj i Höllviken och stormtrivs verkligen här. I min roll som fastighetsmäklare är det mycket stimulerande och belönande att få vara delaktig och hjälpa våra kunder med att byta boende och förverkliga sina drömmar.

Vad skiljer Patrik från andra mäklare?

Mitt mål med varje bostadsaffär är att skapa den bästa lösningen för en lyckad försäljning som i sin tur leder till att köpare och säljare vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att bo i Vellinge kommun men med ett fantastiskt serviceutbud, prisade skolor och underbar natur och som samtidigt ger en trygg uppväxt för våra barn känns som ett privilegium. Närheten till Malmö och Köpenhamn gör detta område unikt i sitt slag!

Hur marknadsför Patrik sina bostadsförsäljningar?

När du säljer din bostad med oss på Svensk Fastighetsförmedling kan du vara säker på att potentiella köpare får syn på den och blir lockade att gå på visning. Vi har resurserna som krävs för att nå ut och dessutom vet många köpare att de ska leta hos just oss. Vårt gemensamma mål är att ge så många som möjligt ett positivt intryck att de lägger ett bud. Tricket är att överträffa förväntningarna med förberedd bostad och påläst mäklare.

Vi gör en grundlig genomgång av vårt kundregister. Eftersom vi har ett av branschens största kundregister med köpare från hela Sverige har vi koll på vilka som vill flytta inom ditt område och vilka som vill flytta hit från andra orter.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-27.

PATRIK SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
PATRIK ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Patrik Lindén har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Patrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Patrik

PATRIK JOBBAR PÅ

Är du Patrik Lindén?
Logga in och redigera din presentation här.