Patrik Boström, Mäklare på HusmanHagberg

Patrik Boström Mäklare på HusmanHagberg

Patrik Boström, Mäklare på HusmanHagberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Patrik?

Du kan med fördel lämna ditt uppdrag i mina händer så ska jag lugnt och säkert hjälpa dig genom hela processen. Med hjälp av mina 13 år i detta yrke. så vet jag vad som behövs för att få till en bra, trygg och säker affär.

Vad skiljer Patrik från andra mäklare?

Att vara fastighetsmäklare är nog ett av de roligaste arbeten man kan ha. Om man tycker om sitt arbete så visar det sig även i engagemanget i varje affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Under mina år som fastighetsmäklare i Örebro Län har jag märkt hur mycket som händer här. Det finns en stor positiv anda runt Örebro vilket smittar hela länet och får människor att vilja flytta till vårt område från både stora delar av Sverige och andra delar av världen.

Hur marknadsför Patrik sina bostadsförsäljningar?

På alla tänkbara sidor på webben som Hemnet, HittaHem mfl samt självklart vår välbesökta egna hemsida HusmanHagberg.se. Utöver det publiceras varje bostad på sociala medier som Facebook och Instagram. Naturligtvis matchas även bostaden mot vårt digra och uppdaterade spekulantregister. Att vi enbart använder bilder från en professionell fotograf är för oss en självklarhet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-01-23.

Patrik Boström har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Patrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Patrik

PATRIK JOBBAR PÅ

Är du Patrik Boström?
Logga in och redigera din presentation här.