Patricia Lüdke Bäck, Mäklare på SkandiaMäklarna Gävle & Sandviken

Patricia Lüdke Bäck Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2019
Toppmäklare 2018
Patricia Lüdke Bäck, Mäklare på SkandiaMäklarna Gävle & Sandviken
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Patricia?

Jag önskar leverera en kvalitativ försäljning där du som säljare ska bli nöjd!
Att var dag få bygga starka kundrelationer och få vara engagerad i förändringar av boendesituationer, samt att med min erfarenhet få hjälpa till att skapa trygga samt lyckade affärer gör att jag alltid tycker att det roligt att gå till jobbet. Jag finns här för att hjälpa dig med en lyckad och trygg bostadsförsäljning!

Vad skiljer Patricia från andra mäklare?

Jag engagerar mig i dig, dina önskemål och din bostad från start till mål. Varje försäljning och bostad är ett unikt uppdrag med nya förutsättningar. Jag jobbar så hårt jag kan för att du som säljare ska få en snabb, smidig och trygg affär till det högsta försäljningspriset som vi kan få på den rådande marknaden. Under 2018 och 2019 har mitt arbetssätt och engagemang uppskattas och gjort mig till en av områdets mest rekommenderade mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter 8 år som mäklare i Sandviken-, Hofors- och Ockelbo- kommun känner jag väl till områdena och dess fördelar.
Bostadspriserna har i samtliga områden stigit under de senaste åren och har nu stabiliserats. Jag ser en fortsatt stor efterfrågan på bostäder - redan i början av året!

Hur marknadsför Patricia sina bostadsförsäljningar?

Jag erbjuder ett brett spektrum av marknadsföringsmöjligheter där tillvägagångssättet och plattformarna/hemsidorna vi använder utgår ifrån din bostad och eventuella egna önskemål. Jag samarbetar med en fotograf som leverera just den kvalité och precision i bilderna som jag önskar. Vårat nära samarbete gör också att denne känner väl till upplägget för varje uppdrag. Jag har även nära samarbete med filmare som hjälper oss att ge den extra känslan och översikten av din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-03-16.

Patricia Lüdke Bäck har 18 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Patricia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Patricia

PATRICIA JOBBAR PÅ

Är du Patricia Lüdke Bäck?
Logga in och redigera din presentation här.