Patric Olsson, Mäklare på HusmanHagberg

Patric Olsson Mäklare på HusmanHagberg

Toppmäklare 2019
Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Patric Olsson, Mäklare på HusmanHagberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Patric?

Många tror att en bostad säljs mer eller mindre till samma pris, oavsett val av mäklare. Slutpriserna säger oss någonting helt annat. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få högsta möjliga försäljningspris. När du ger mig förtroendet att förmedla ditt hem så utgår jag från vad som är viktigast för dig. Varje hem är unikt och kräver de bästa förutsättningarna i varje steg av försäljningen för att nå det högsta försäljningspriset.

Jag är uppvuxen och har bott i Söderort i hela mitt liv. Jag har flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen, i både uppåtgående och nedåtgående marknad. Min erfarenhet av olika typer av försäljningar har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att medla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen. Jag lägger alltid fokus på att se möjligheterna i varje affär. Min målsättning är inte bara att infria dina förväntningar, jag hoppas kunna överträffa dem.

Vad skiljer Patric från andra mäklare?

Jag tar varje försäljning på fullaste allvar och är mycket motiverad samt gör mitt yttersta för att nå ett bra försäljningsresultat. Jag har en stor erfarenhet av försäljningar i kvarteret och har flera års erfarenhet inom mäklarbranschen samt driver kontoret i Hägersten vilket gör att jag har en bred kunskapsnivå.
Jag jobbar hårdare än de flesta och är alltid tillgänglig på både telefon och mail.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag arbetar i Hägersten, Skärholmen, Älvsjö, Bandhagen, Hagsätra, Liljeholmen och det är dem områdena det byggs absolut mest i hela Stockholm. Efterfrågan på bostäder är otroligt hög och vi får nya spekulanter varje dag som söker ett boende i just dem områdena. Eftersom jag är en lokalmäklare så är min lokalkännedom otroligt hög och vet exakt vad köparna efterfrågar. Jag vet närheten till skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och kommunikationer.

Hur marknadsför Patric sina bostadsförsäljningar?

Jag satsar väldigt mycket på digitalmarknadsföring så man når ut till så många som möjligt. Där jag annonserar är Hemnet, Hittahem och vår egen hemsida. Vi marknadsför även på sociala medier så som Facebook och Instagram.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

PATRIC ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
PATRICS PROSPEKT
Patric Olsson har 23 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Patric till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Patric

PATRIC JOBBAR PÅ

Är du Patric Olsson?
Logga in och redigera din presentation här.