Oskar Mitsner, Mäklare på Erik Olsson Malmö

Oskar Mitsner Mäklare på Erik Olsson

Oskar Mitsner, Mäklare på Erik Olsson Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Oskar?

Man ska anlita mig först och främst av en väldigt enkel anledning, nämligen att jag genom Erik Olsson fastighetsförmedling levererar en fantastisk mäklartjänst som enligt undersökningsföretaget UC år efter år resulterat i de högsta slutpriserna i Malmö. För som säljare vill man väl få bäst betalt?! Utöver detta erbjuder jag kvalitéter som stort fokus på service och engagemang- så Er bostadsförsäljning ska kunna upplevas som lugn och trygg hela affären igenom samt en stor portion resultatdrivenhet- så alla bitar i processen ska bli så väl utförda som möjligt och för att givetvis se till att nå slutmålet om högsta möjliga försäljningspris!

Vad skiljer Oskar från andra mäklare?

Skillnad mellan mig och andra mäklare på Dalaplan och Södervärn är att jag jobbar fokuserat mot just Dalaplan och Södervärn som område. Vad detta medför är att jag bör kunna ses som den "lokala experten" med allt vad innebär som stor kunskap om just området (service, kommunikationsutbud o.s.v), dess bostadsrättsföreningar (ekonomiska status, utförda och planerade renoveringar o.s.v.), samt givetvis stenkoll vad gäller själva bostadsmarknaden på området. Att jag genomför de flesta av mina försäljningar på området gör även att jag ständigt har en bra kundstock från tidigare försäljningar att kunna kontakta för att bjuda in till visningar vid nya försäljningsuppdrag.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Marknaden på Dalaplan och Södervärn skulle jag beskriva som stabil och ganska lättsam. Åtminstone av erfarenhet från mina egna försäljningar som för det mesta brukar gå väldigt snabbt och smidigt. Det finns i princip alltid bra intresse från spekulanter vad gäller bostäder på området. Kundspektrat utgörs ofta av förstagångsköpare, studenter eller arbetspendlare. Detta har säkerligen att göra med att man med tanke på den generella prisbilden på området jämfört med närliggande områden lite närmre city bör kunna anse att man får väldigt mycket bostad för pengarna här, samtidigt som man här bor med stor närhet till allt man kan behöva vad gäller service och kommunikation.

Hur marknadsför Oskar sina bostadsförsäljningar?

För att kunna skapa så många spekulanter som möjligt till en bostad och därmed öka förutsättningarna att få så många budgivare som möjligt gäller det att i sin marknadsföring kunna nå ut till spekulanter som både letar aktivt efter ny bostad, men även till de som ej letar aktivt (passiva spekulanter). Den mäklartjänst jag levererar innefattar en komplett marknadsföringsstrategi där bägge dessa spekulantgrupper nås- allt för att kunna fånga in 100% av de potentiella köparna marknaden kan erbjuda!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

OSKAR SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
OSKAR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
OSKARS PROSPEKT
Oskar Mitsner har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Oskar till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Oskar

OSKAR JOBBAR PÅ

Är du Oskar Mitsner?
Logga in och redigera din presentation här.