Oskar Fröblom, Mäklare på URBAN by ESNY

Oskar Fröblom Mäklare på URBAN by ESNY

Oskar Fröblom, Mäklare på URBAN by ESNY
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Oskar?

Jag drivs av att överträffa mina kunders förväntningar och utför varje moment i försäljningsuppdraget såsom jag hade önskat att min mäklare skulle agera om det var min bostad som var till salu. Jag drivs av att sätta nya rekord.

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Oskar från andra mäklare?

Jag har blivit utsedd till den mest aktiva mäklaren ett fletal gånger. Samt vunnit högst kundnöjdhet och månadens mäklare åtskilliga gånger.

Min ambition är inte bara att få bostaden såld, utan att gång på gång överträffa mig själv och slå försäljningsrekord.

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig på sms, telefon eller mail.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som mäklare i Stockholm i över 10 år så vet jag i princip det mesta om alla områden, frömst Hägersten, Liljeholmen, där jag jobbat lokalt sedan 2008. Jag till nästan alla Stockholms fördelar och vet vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Oskar sina bostadsförsäljningar?

Överallt kan man säga. När vi sätter igång tar vi hand om marknadsföringen av din bostad och ser till att den presenteras på bästa möjliga sätt.
Bostadsannonsen kommer att läggas upp på vår hemsida www.urbanbyesny.se , Hemnet m.fl. samt hittahem.se.
Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad. Vi tar hand om allt dvs professionell fotografering, styling, texter och annonsering. Förutom annonsering på Hemnet så har vi våra egna digitala och sociala kanaler som har mycket hög räckvidd och stort intresse från köpare. Självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer, digitalt prospekt.

Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-08-21.

OSKAR SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
OSKAR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
OSKARS PROSPEKT
Oskar Fröblom har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Oskar till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Oskar

OSKAR JOBBAR PÅ

Är du Oskar Fröblom?
Logga in och redigera din presentation här.