Oscar Carlson, mäklare

Oscar Carlson Mäklare

Oscar Carlson, mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Oscar?

Jag är engagerad, driven och brinner för att göra mina kunder nöjda. Jag arbetar aktivt med mitt breda kontaktnät för att kunna skräddarsy försäljningar efter just dina önskemål.

Vad skiljer Oscar Carlson från andra mäklare?

Under mina 9 år som fastighetsmäklare har jag samlat på mig ett brett kontaktnät och en gedigen kunskap. Detta är något jag drar stor nytta av i mina försäljningar. Att kunna skräddarsy en försäljning beroende på säljarens förväntningar och nå ett så högt slutpris som möjligt är något jag triggas av. Mina tidigare kunder har uppskattat min närvaro och tillgänglighet genom försäljningsprocessen. Nöjda kunder är något jag eftersträvar i varje affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadsmarknaden i Karlstad och Hammarö har under mina år i branschen varit mycket stabila. Det har funnits en stor efterfrågan på så väl bostadsrätter och villor. De senaste åren har det byggts mycket nya bostadsrätter i Karlstad centrum, vilket har medfört att utbudet har ökat och på så vis lugnat marknaden något. Jag upplever att marknaden trots det är stabil och kommer vara så de kommande åren också.

Hur marknadsför Oscar sina bostadsförsäljningar?

För att kunna nå ett så högt slutpris som möjligt krävs en bred och genomtänkt marknadsföringsplan. Detta är något vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kan erbjuda er.
Innan vi marknadsför er bostad så sker fotografering. Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf för att ge er bostad en så fin presentation som möjligt. Önskas stylingtips inför fotograferingen, så finns även det att tillgå.
När vi väl har fotograferat är det dags för marknadsföringen. Här arbetar vi brett och med en genomtänkt plan för att nå ut till så många som möjligt, men samtidigt träffa våra tilltänkta målgrupper.
Den digitala annonseringen sker via Hemnet, Lansfast.se.
Sociala medier: Facebook och Instagram.
Sedan marknadsför vi er bostad till vårt breda spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-05-03.

OSCAR SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Hammarö
  • Karlstad
OSCAR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Oscar Carlson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Oscar till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Oscar

Är du Oscar Carlson?
Logga in och redigera din presentation här.