Oscar Bergman, Mäklare på SkandiaMäklarna Älvsjö & Bandhagen

Oscar Bergman Mäklare på SkandiaMäklarna

Oscar Bergman, Mäklare på SkandiaMäklarna Älvsjö & Bandhagen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Oscar?

Jag är verksam som fastighetsmäklare i Älvsjö och Bandhagen. Som mäklare lägger jag stor vikt på att förmedla kunskap och skapa förtroende hos dig som köpare. Min högsta prioritet är att alltid ge dig bra återkoppling, god kommunikation, korrekta underlag och att skapa trygghet för dig, så att du kan göra bästa möjliga beslut och få så mycket betalt som möjligt vid din försäljning. Min ambition är att vara din lokala mäklare som du alltid är så nöjd med att nästa gång du ska sälja ringer du mig igen.

Vad skiljer Oscar från andra mäklare?

Mitt mål som fastighetsmäklare är att låta alla steg i försäljningsprocessen präglas av kunskap, förtroende och kvalitet. För mig är det viktigaste att kunderna känner att jag lyssnar, finns tillgänglig och sätter deras behov i huvudfokus. Först när det gjorts kan jag förstå kunden, tillgodose specifika önskemål och skapa det lilla extra som gör att jag skiljer mig från andra mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Slå mig gärna en signal så kan berätta mer om hur marknaden är där just du bor.

Hur marknadsför Oscar sina bostadsförsäljningar?

Jag skräddarsyr alltid efter dina önskemål och är både tillgänglig och flexibel med vilket upplägg du vill ha. Kontakta mig gärna så berättar jag mer konkret vad jag kan erbjuda för dig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-07.

OSCAR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
OSCARS PROSPEKT
Oscar Bergman har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Oscar till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Oscar

OSCAR JOBBAR PÅ

Är du Oscar Bergman?
Logga in och redigera din presentation här.