Orhan Aydin, Mäklare på Fastighetsbyrån Upplands Väsby

Orhan Aydin Mäklare på Fastighetsbyrån

Orhan Aydin, Mäklare på Fastighetsbyrån Upplands Väsby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Orhan?

Hej, jag heter Orhan Aydin Jag brinner för detta yrke och vill alltid överträffa kundens förväntningar. Denna drivkraft gör att jag hjälper kunden att få maximalt betalt. Jag har alltid varit en tävlingsmänniska och det har jag nu nytta av i mitt yrkesval då skillnaden mellan en riktigt bra affär, och en affär kräver det där lilla extra av mig. Jag fokuserar på att sälja bostadsrätter, fastigheter och har fått ett antal utmärkelser både internt hos oss i Stockholm men även av vår rikstäckande mäklarkedja för mina ansträngningar. Jag är född & uppvuxen i Uppl Väsby vilket ger mig en mycket stark lokal förankring! Jag är oerhört glad över att få jobba på en mäklarbyrå med så stark lokal förankring vilket gör att jag kommer ännu närmare mina kunder. Jag är alltid glad och positiv, och gillar att träffa nya människor. På fritiden spelar jag fotboll och tennis när jag inte umgås med vänner och familj. Mig når ni på 073 503 80 67

Vad skiljer Orhan Aydin från andra mäklare?

Jag en tävlingsinriktad och engagerad mäklare med målet att göra den absolut bästa affären för kunden. Tillsammans med kunden sätter jag alltid upp ett gemensamt mål, för att nå bästa resultat. Orhan har en otrolig kunskap om Upplands Väsby inte minst med tanke på att han är uppvuxen här. Att vara informativ, engagerad och visa lika stort intresse för både säljare och köpare, uppskattas av kunderna. Något som verkligen gäller för Orhan. Ska du sälja din bostad och värdesätter affärsmässighet så kontaktar du mig för ett första möte, säger Orhan.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Upplands-Väsby och har därmed har jag väldigt god lokalkännedom i denna kommun och jag har ett brett kontaktnät som jag drar stor nytta av i mitt arbete. I mitt deltagande för varje uppdrag, ger min lokalkännedom mig en positiv inställning som gör mig framgångsrik och motiverad till att alltid överträffa kundernas förväntningar.

Hur marknadsför Orhan sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför våra kunders objekt efter kundens önskemål. Vanligtvis räcker det med att annonsera via Hemnet och Fastighetsbyrån (som är Sveriges näst största bostadssajt). Vi marknadsför även via sociala medier inför visning, som t.ex Facebook och Instagram. Jag säljer i genomsnitt mina bostadsuppdrag snabbast, i jämförelse med mina kollegor i kommunen.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-01-08.

ORHAN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Upplands Väsby
ORHAN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ORHANS PROSPEKT
Orhan har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Orhan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Orhan

ORHAN JOBBAR PÅ

Är du Orhan Aydin?
Logga in och redigera din presentation här.