Okan Korhan, Mäklare på SthlmFast

Okan Korhan Mäklare på SthlmFast

Okan Korhan, Mäklare på SthlmFast
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Okan?

”Målmedveten och genomför varje affär med hög professionalitet och omtanke. Har en förmåga att skapa trygghet hos såväl säljare som köpare och vet att ett gediget engagemang resulterar i ett högt slutpris.” Mitt mål är att göra er så nöjda så ni rekommenderar mig till era vänner och bekanta. Vidare strävar jag alltid efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Okan från andra mäklare?

Är alltid kontaktbar och slutar aldrig jobba förrän objektet är sålt till ett attraktivt slutpris. Har alltid som mål att slå rekord med min försäljning. Jag älskar mitt jobb och hos mig är ni i trygga händer.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att vara fullt påläst om området är för mig en självklarhet. Jag är mycket bekant med Stockholm innerstad samt alla närförorter.

Hur marknadsför Okan sina bostadsförsäljningar?

Varje objekt marknadsförs med ett skräddarsytt upplägg efter kundens behov. Själva bostadsannonsen exponeras på webben och självklart för mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad. Bostadsbilderna tas av professionella fotografer och självklar tar jag fram fina visningsbroschyrer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-25.

Okan Korhan har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Okan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Okan

OKAN JOBBAR PÅ

Är du Okan Korhan?
Logga in och redigera din presentation här.