Nur Asplund, Mäklare på MOHV Lund

Nur Asplund Mäklare på MOHV

Nur Asplund, Mäklare på MOHV Lund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Nur?

Mitt engagemang är min främsta egenskap. Vill du ha högt engagemang samt personligt kvalitativ service är jag den du ska välja. Jag är din trygghet genom din stora affär, att du blir 100% nöjd är min strävan och är det som driver mig.

Vad skiljer Nur från andra mäklare?

Jag slutar inte förrän jag har fått en bra affär. Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar och detta med med full fokus och tillgänglighet. Är Ni nöjda är jag ännu mer nöjd. Jag jobbar hårt och strävar efter att få bostaden såld snabbt till ett högt pris och trygg affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att arbeta i Lund och bo i Staffanstorp ger det bästa av mina områden jag valt att arbeta mest med. Lund är en stad i ständig ruljans med alla studenter, utlandsarbetare och inbitna Lundabor och ger en bostadsmarknad som aldrig dör. Vill man sedan ut från "stan" så har jag alla godbitar som ligger nära men ändå utanför. Bästa läget med närhet till både Lund och Malmö samt otrolig expansion på senaste åren är Staffanstorp, där jag själv valt att bo och vet hela ortens små guldgruvor.

Hur marknadsför Nur sina bostadsförsäljningar?

MOHV är ett modernt mäklarföretag med flexibla lösningar. Vi gillar att göra det lilla extra för våra kunder och att tänka utanför boxen, ju mer du syns desto mer finns du. Välkomna att bli en av våra MOHVers.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-27.

Nur har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Nur till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Nur

NUR JOBBAR PÅ

Är du Nur Asplund?
Logga in och redigera din presentation här.