Nina Vieweg, Mäklare på BOSTHLM

Nina Vieweg Mäklare på BOSTHLM

Nina Vieweg, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Nina?

En bostadsaffär är bland det största man gör i livet och jag gör allt i min makt för att den ska kännas så trygg och spännande som möjligt för er. Kunskap om både område samt marknaden tillsammans med min energi gör att vi kommer slå rekord!

Varmt välkommen att höra av dig så skräddarsyr vi något som passar just dig. Hoppas jag får förtroendet att bli just din mäklare!

Vad skiljer Nina från andra mäklare?

Med bakgrund som professionell dansare samt musikalutbildad vid en av Sveriges främsta skolor, toppsäljare och egenföretagare så vet jag att det inte finns några genvägar för att nå sina mål. Bara hårt arbete, målmedvetenhet och en positiv attityd. Som den tävlingsmänniska jag är, ända in i själen, drivs jag av tävlingar, utmaningar och viljan att vara bäst!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Med tanke på min vilja att alltid komma högst och slå alla rekord sätter jag mig alltid in noga i både område samt detaljer som kan göra att vi får högst slutpris! inga detaljer är för små och inget lämnas åt slumpen.

Hur marknadsför Nina sina bostadsförsäljningar?

Som mäklare i Stockholm finns det inget så viktigt som att marknadsföra sina lägenheter rätt samt att lägga upp en tydlig struktur i hur vi ska gå tillväga redan från första mötet. Kunskap om både område samt marknaden gör att vi kommer slå rekord!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-21.

NINA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
NINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
NINAS PROSPEKT
Nina Vieweg har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Nina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Nina

NINA JOBBAR PÅ

Är du Nina Vieweg?
Logga in och redigera din presentation här.