Nina Ollhage, Mäklare på Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret

Nina Ollhage Mäklare på Våningen & Villan

Nina Ollhage, Mäklare på Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Nina?

Boendet är en extremt stor del av vår trygghet och jag drivs av att hjälpa folk vidare i livet genom att hitta sitt nya boende där de kan få förverkliga sina drömmar.

Vad skiljer Nina från andra mäklare?

Jag är ambitiös, noggrann och ser alltid till att båda parter känner sig nöjda i affären. Min strävan är alltid att få ut högsta möjliga försäljningspris genom att vara påläst, tillgänglig och förstående. Jag ser mig själv som jordnära och tycker det är intressant att få träffa folk i olika åldrar och i olika skeden av livet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha arbetat som fasighetsmäklare i Malmö i 7 år känner jag till samtliga områden och vet vad folk i olika områden söker och önskar. Jag vet vad som är viktigt för köparna och hjälper gärna till med tips på var det är bäst att handla mat, vilken restaurang som har bäst renommé eller var närmsta busstation finns.

Hur marknadsför Nina sina bostadsförsäljningar?

Annonsen publiceras på vår välstrukturerade och lättmanövrerade hemsida. Vi syns såklart på vår stora portal, Hemnet, men även t.ex. hittahem.se som har blivit en stor aktör de senaste åren. Självklart syns vi även på de andra hemsidorna som annonserar bostäder. Utöver detta har vi ett spekulantregister från tidigare försäljningar i närheten som vi använder oss av i inledningsfasen på försäljningen.
Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf vilket gör att din bostad visas upp från sin bästa sida. Dessa används sedan i annonseringen och visningsbroschyrer som lämnas ut till samtliga kunder på visningarna. Hos oss kan man även välja till styling som ett mervärde, som då genomförs innan fotograferingen.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-08.

Nina Ollhage har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Nina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Nina

NINA JOBBAR PÅ

Är du Nina Ollhage?
Logga in och redigera din presentation här.