Nils Sigurd, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Nils Sigurd Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Nils Sigurd, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Nils?

En engagerad fastighetsmäklare som lägger stor vikt vid att både säljare och köpare skall vara 110% nöjda. Har jobbat som fastighetsmäklare i 9 år och gjort över 700 försäljningar så min erfarenhet är stor. Har även sen länge ett gott samarbete med Länsförsäkringar Bank vilket innebär att jag har stora möjligheter att få spekulanterna budgivningsklara inför en budgivning, vilket trots allt är den viktigast biten för Er som säljare vid en försäljning.

Vad skiljer Nils Sigurd från andra mäklare?

Jag har en stor erfarenhet efter många år i branschen. Lägger även stor vikt vid hur man hanterar visning och budgivning för att det skall kännas tryggt för alla parter. Just tryggheten tror jag är det absolut viktigaste i en av människans största affärer, hur kan jag bidra till det? Med engagemang, hjärta, kunskap och det där lilla extra!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar i ett område där jag själv har bott i flera år och gjort flera försäljningar. Idag vet jag alla fördelar, vart finns närmsta skola, förskola, affär, restaurang etc? Efterfrågan är stor i området så viktigt att varje försäljning planeras utifrån bostadens karaktär.

Hur marknadsför Nils sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar med en mycket bred form av marknadsföring, alltså inte enbart Hemnet och egen hemsida. Vi individanpassar varje hem efter kundens önskemål men har även förslag på marknadsföringspaket beroende på vilket område man bor i. På Hemnet hittar vi dom som söker varje vecka, men vi försöker även hitta dom som inte är ute och söker varje vecka. Därav lägger vi även stor vikt på riktad marknadsföring på sociala medier så som Facebook och Instagram. Givetvis sitter vi även i skyltfönster, direktreklam, med mera.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-25.

NILS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Göteborg
NILS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Nils Sigurd har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Nils till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Nils

NILS JOBBAR PÅ

Är du Nils Sigurd?
Logga in och redigera din presentation här.