Niklas Nordh, Mäklare på Våningen & Villan Helsingborg

Niklas Nordh Mäklare på Våningen & Villan

Toppmäklare 2018
Niklas Nordh, Mäklare på Våningen & Villan Helsingborg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Niklas?

Väljer ni mig får ni en driven, engagerad mäklare som efter 10 år som fastighetsmäklare fortfarande älskar att gå till jobbet varje dag. Jag brinner för mitt jobb och ser yrket som en livsstil.
Detta, tillsammans med min erfarenhet, lokalkännedom och Våningen & Villans omfattande marknadsföring kommer att bli er stora fördel när ni väljer mig och Våningen & Villan som partner för en av livets allra viktigaste privatekonomiska affärer. Jag är stolt över att kunna hålla en hög tillgänglighet, både för er som säljare och kanske av ännu större vikt – för kunderna. Det är när mina kunder har slutat arbeta som de vill komma på en extra visning, ställa frågor eller inkomma med bud. Jag sätter alltid mina kunder och uppdragsgivare i första rum då jag vet att det är det som kan vara den avgörande skillnaden i hur spekulanterna upplever processen och som då även kommer speglas i slutresultatet.

Tillsammans med mina 80 kompetenta kollegor över hela Sverige hoppas jag att jag är den som får förtroendet att förmedla er bostad!

Vad skiljer Niklas från andra mäklare?

Engagerad fastighetsmäklare som sätter kunden i centrum. Är inte rädd för att tänka utanför ramarna, och jobbar hårt för att mina kunder ska få bra betalt.
Jag har också valt att arbeta med färre objekt åt gången än andra mäklare, just för att jag ska kunna lägga mer tid och fokus på just din bostad.
Detta har lett till flera rekordförsäljningar - och framförallt väldigt nöjda, återkommande kunder. Idag jobbar jag nästan enbart på rekommendationer och återkommande kunder.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Helsingborgsområdet och hela Öresundsregionen är en expansiv och attraktiv region där vi har sett stigande priser de senaste åren.
Efter en lugn start på året märker vi nu ett ökat köptryck på både villor och bostadsrätter.

Hur marknadsför Niklas sina bostadsförsäljningar?

Se www.vaningen.se för exempel.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-31.

NIKLAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
NIKLAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
NIKLAS PROSPEKT
Niklas Nordh har 11 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Niklas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Niklas

NIKLAS JOBBAR PÅ

Är du Niklas Nordh?
Logga in och redigera din presentation här.