Niklas Lundmark, Mäklare på SkandiaMäklarna Linköping

Niklas Lundmark Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2018
Niklas Lundmark, Mäklare på SkandiaMäklarna Linköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Niklas?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2008. Det innebär att jag varit med både i uppgångar och nedgångar på bostadsmarknaden. En trygghet för dig som säljare då jag vet hur vi hanterar dessa svängningar på bästa sätt. Min styrka som mäklare och person är min ödmjukhet och lugn tillsammans med stor kunskap och driv att få till en lyckad affär där både säljare och köpare känner sig som vinnare.

Vad skiljer Niklas Lundmark från andra mäklare?

För de flesta är bostadsaffären den största affären man gör i livet. Det viktigaste för mig ligger alltid i att du som säljare ska känna dig trygg och nöjd genom hela affären. Varje försäljning är unik och jag fokuserar därför på att känna in situationen och lyssna på dig som säljare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Linköping med omnejd har en stabil och bra bostadsmarknad. Under de senaste åren har priserna gått upp kraftigt för att nu stabiliserats på en hög nivå. På kort sikt kan det svänga lite upp och ner men på långsikt är en investering i en bostadsrätt eller villa aldrig fel. Just nu känns efterfrågan på villor stor och bostadsrätter är i linje med efterfrågan.

Hur marknadsför Niklas sina bostadsförsäljningar?

- Annonsering på Hemnet
- Annonsering på vår hemsida
- Annonsering på sociala medier, så som Facebook och Instagram
- Digital bostadsannonsering på 150+ sajter t ex Expressen, Aftonbladet, Corren, mm. Bostaden kommer synas som banner på ett flertal av dessa sidor, vilket ger fler spekulanter till just Er bostad. Framförallt är det rätt spekulanter som har matchats med de som tidigare kollat på liknande bostäder.
- Matchning mot SkandiaMäklarnas breda spekulantregister
- Objektsbeskrivning/bostadsbeskrivning till alla som kommer på visning. Beskrivningen innehåller information om bostaden och bilder tagna med proffsfotograf.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-01.

NIKLAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Kinda
  • Linköping
NIKLAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Niklas Lundmark har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Niklas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Niklas

NIKLAS JOBBAR PÅ

Är du Niklas Lundmark?
Logga in och redigera din presentation här.