Niklas Hedin, Mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna

Niklas Hedin Mäklare på Fastighetsbyrån

Niklas Hedin, Mäklare på Fastighetsbyrån Vallentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Niklas?

Volleybollkarriären tog mig till Vallentuna redan 1996 sedan dess har jag bott större delen i Vallentuna/Täby.
Mitt elitidrottande har format mig till att alltid göra mitt bästa och aldrig ge mig innan kunden är nöjd. Detta tillsammans med att jag jobbat med försäljning och människor hela mitt verksamma yrkesliv gör att jag har all den erfarenhet och driv som behövs för att du skall få den bästa och smidigaste bostadsaffären.

Vad skiljer Niklas Hedin från andra mäklare?

Min erfarenhet och mitt sätt att möta människor gör att både du som säljare, men även potentiella köpare kan känna sig trygga. Trygga köpare är mer benägna att våga lägga bud. En egenskap i dagens marknad som är ack så viktig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

I Vallentuna är det nära till naturen men samtidigt inte långt in till centrala Stockholm. Min uppfattning är att här finns det goda möjligheter att hitta sitt drömboende både i central tätort men även ute på landsbygden. Vallentuna kommun är i en stark expansiv fas och det pågår många intressanta projekt. Jag jobbar bara i Vallentuna kommun och är den lokala experten.

Hur marknadsför Niklas sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar självklart med Hemnet men många av våra försäljningar går via vår egen hemsida som är efter Hemnet den mest besökta hemsida där du kan leta bostäder. En annan viktig kanal är vårt spekulantregister som är Sveriges i särklass största. Har man specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar vi självklart det.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-03-09.

NIKLAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Vallentuna
NIKLAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Niklas Hedin har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Niklas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Niklas

NIKLAS JOBBAR PÅ

Är du Niklas Hedin?
Logga in och redigera din presentation här.