Nikki Eklund, Mäklare på Våningen & Villan Stockholm

Nikki Eklund Mäklare på Våningen & Villan

Nikki Eklund, Mäklare på Våningen & Villan Stockholm
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Nikki?

Jag är en driven, noggrann och engagerad mäklare som bringar positiv energi. Ödmjuk och lyhörd, vilket gör att just din bostadsaffär vilar tryggt i mina händer. Att fokus ligger på en bra affär och nöjda kunder märks i resultatet!

Vad skiljer Nikki från andra mäklare?

Jag arbetar dedikerat och är stolt över att kunna hålla en hög tillgänglighet, både för dig som säljare och kanske av ännu större vikt – för köparna. Det är ofta när mina spekulanter har slutat arbeta som de vill komma på en extra visning, ställa frågor eller inkomma med bud. Där är jag flexibel och ser till att affären fortlöper smidigt. Jag sätter alltid kunder och uppdragsgivare i första rum då jag vet att det är det som kan vara den avgörande skillnaden i hur processen upplevs, vilket i sin tur är avgörande för slutresultatet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter 7 år som registrerad mäklare i två av Sveriges tre största städer har jag arbetat på marknader i både upp- och nedgång. Det gäller att lägga upp en strategi som fungerar för varje enskild bostad och "mikromarknad", vilket man kan säga att Stockholmsområdet är uppdelat i. För att veta mer om läget på just din del av marknaden svänger jag gärna förbi hemma hos dig och talar vidare om det.

Hur marknadsför Nikki sina bostadsförsäljningar?

Både digital och printad marknadsföring av respektive objekt skräddarsys för att nå rätt målgrupp. Styling innan fotografering ger oss bästa förutsättningar, antingen på egen hand eller med hjälp av vår samarbetspartner Scandinavian Homes. Utifrån samlad information och fotografier jobbar vår in-house marknadsavdelning fram printmaterial medan vi annonserar på flertalet hemsidor och även i vårt spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-12.

NIKKI ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Nikki Eklund har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Nikki till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Nikki

NIKKI JOBBAR PÅ

Är du Nikki Eklund?
Logga in och redigera din presentation här.