Nicklas Lidholm, Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Nicklas Lidholm Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Nicklas Lidholm, Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Nicklas?

Jag strävar alltid efter att vara lyhörd, tillmötesgående och anpassningsbar. Jag vet att varje affär unik och vill därför utforma vår tjänst efter just dina behov. Jag strävar alltid efter att du som kund ska känna dig trygg, välinformerad och framförallt 100% nöjd. I mig får du en energisk och engagerad mäklare som vill hjälpa dig i en av dina största affärer.

Vad skiljer Nicklas från andra mäklare?

Jag lägger stor vikt vid att göra ett noggrant förarbete och inte lämna något åt slumpen. Det gör processen enklare och smidigare för alla parter och ger också en trygghet att slippa överraskningar på vägen. I mitt mäkleri tar jag med mig min vinnarskalle från elitidrotten och mixar det med min lugna och trygga framtoning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född i Helsingborg och känner till stadens gator mycket väl. Kunskap om området är A och O och vi vet för- och nackdelar med stadens alla kvarter samt vad säljare och köpare letar efter.

Hur marknadsför Nicklas sina bostadsförsäljningar?

På så många ställen vi bara kan, all reklam är bra reklam. Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida ww.3etage.se, Hemnet, hittahem, Facebook och Instagram. Vi marknadsför även i det specifika området med utskick samt skyltar. Vi matchar även din bostad mot vårt spekulantregister, där spekulanter från visningar av liknande objekt bjuds in till visning av din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-27.

NICKLAS SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

NICKLAS ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Nicklas Lidholm har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Nicklas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Nicklas

NICKLAS JOBBAR PÅ

Är du Nicklas Lidholm?
Logga in och redigera din presentation här.