Nicklas Blomstrand, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Nicklas Blomstrand Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Nicklas Blomstrand, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Nicklas?

Jag är en driven person som värdesätter, tillgänglighet, service samt affärsmässighet gentemot både säljare och köpare. Vill du ha en partner i din livs viktigaste affär som är beredd att göra det lilla extra så välkommen att kontakta mig.

Vad skiljer Nicklas från andra mäklare?

Jag har arbetat som mäklare sedan 2011 och lärdomarna genom åren har varit många. Idag har jag lagom mycket erfarenhet men är fortfarande entusiastisk i varje affär då varje enskild affär samt varje enskild människa bakom affären är unik. Välkommen att kontakta mig så skall jag berätta mera!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen en bit utanför Alingsås och bor idag i Alingsås,. Jag har en bakgrund inom detaljhandeln som gör att jag gillar kullerstensgatorna och den mysiga centrum delen extra mycket. Alingsås är en stad där jag är tacksam att få arbeta i, oavsett konjunktur så kommer det alltid vara en attraktiv stad där många människor önskar att få bo. Lite "småstadskänsla" men en egen identitet, sjukhus, sjöar och ett bra geografiskt läge för pendling.

Hur marknadsför Nicklas sina bostadsförsäljningar?

Traditionellt på vår hemsida samt Hemnet. På senare tid har vi även blivit mycket starka på att jobba digitalt där vi har en partner som gör att vi är långt framme i den utvecklingen. Ring mig så berättar jag mera hur vi gör lite mera för att få maximalt betalt för din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-22.

NICKLAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
NICKLAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Nicklas Blomstrand har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Nicklas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Nicklas

NICKLAS JOBBAR PÅ

Är du Nicklas Blomstrand?
Logga in och redigera din presentation här.