Nazanin Erfani, Mäklare på SkandiaMäklarna Karlstad

Nazanin Erfani Mäklare på SkandiaMäklarna

Nazanin Erfani, Mäklare på SkandiaMäklarna Karlstad
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Nazanin?

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd i din bostadsaffär och jobbar stenhårt för en lönsam och smidig lösning genom kvalitativt arbete och fokus på detaljer. Du som kund ska få känna en trygghet genom hela processen - med vetskapen om att jag jobbar för att just du ska få ut högsta möjliga slutpris och samtidigt nöjda köpare.

Vad skiljer Nazanin från andra mäklare?

Jag är en gedigen tävlingsmänniska som alltid kämpar för att min kund ska få så bra betalt som möjligt för sin bostad. Jag har flera års erfarenhet inom försäljning och har flertalet gånger fått utmärkelser för min höga kundnöjdhet. Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar alltid hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld - tryggt och till ett högt försäljningspris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag arbetar som både villa- och bostadsrättsmäklare ger det mig förutsättningen att hjälpa er på alla plan i er, förmodligen störta affär i livet. Eftersom jag säljer bostäder i hela Karlstad och Hammarö med omnejd har jag en bred kunskapsbas. Jag träffar mycket kunder och kan leda dem till just rätt område för dem.

Hur marknadsför Nazanin sina bostadsförsäljningar?

Våra bostäder marknadsförs på det stora boportalerna och brett via digitala lösningar. Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.skandiamklarna.se, Hemnet, HittaHem, och vidare i digitala kanaler med annonsering på sociala medier.
Vi skickar även ut direktreklam i samband med publicering och visning.

Utöver detta stora marknadsföringspaket, matchar jag även bostaden i vårt väl uppdaterade spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad.
Bostadsbilderna tas av en professionell husfotograf och vi har även möjlighet att styla bostaden via inredningsstylister. Har du ytterligare önskemål kring marknadsföring så ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-05-12.

NAZANIN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
NAZANIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Nazanin har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Nazanin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Nazanin

NAZANIN JOBBAR PÅ

Är du Nazanin Erfani?
Logga in och redigera din presentation här.