Nathalie Gustavsson, Mäklare på Erik Olsson Varberg

Nathalie Gustavsson Mäklare på Erik Olsson

Nathalie Gustavsson, Mäklare på Erik Olsson Varberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Nathalie?

Bostadsaffären är kanske den viktigaste affären du gör här i livet. Därför är det även viktigt att du väljer rätt mäklare, både på ett professionellt och personligt plan. Med mig som din mäklare får du inte bara de bästa förutsättningarna för en bekväm och lyckad bostadsaffär med högsta möjliga slutpris som resultat. Du får också en driven mäklare som fokuserar på dina behov och som brinner för att alltid överträffa dina förväntningar.

Vad skiljer Nathalie från andra mäklare?

Att vara mäklare handlar inte bara att sälja bostäder. Som mäklare arbetar man i första hand med människor. Det tror jag många i branschen glömmer bort. Vi är alla olika, vi fungerar på helt skilda sätt, och jag försöker att alltid sätta mig in i mina kunders situation och lyssna till deras behov. Först då kan jag verkligen göra skillnad på riktigt.

Jag lägger ett stort personligt engagemang vid varje enskild affär. Att bli genuint uppskattad för det man gör är något av det bästa som finns! Jag får en sån fantastisk boost av att göra mina kunder nöjda, det är det som driver mig till att alltid ge det där lilla extra!

Utöver mina personliga attribut så har vi på Erik Olsson en arbetsmetod som är väl beprövad och framtagen med målet att våra kunder ska få bästa möjliga betalt för sina bostäder. Resultatet gör att vi på Erik Olsson kan titulera oss som de mäklarna som ger våra kunder bäst betalt varje år i UC:s oberoende marknadsundersökning av jämförbara bostäder sedan granskningen startade 10 år tillbaka.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Går det att säga något negativt om Varberg? Nej, jag tror faktiskt inte det! Här har du staden som erbjuder precis allt; vita stränder, svalkande hav, vackra promenadstråk, en stadskärna med restauranger, mysiga caféer och butiker, samt ett stort historiskt arkiv, för att bara nämna några få.

Varbergs kommun har ett väldigt varierat utbud. Allt från bostadsrätter i innerstan och villor med unika lägen till gårdar på landet och fritidshus med havet som närmsta granne. Det är en anledning till varför jag tycker det är så fantastiskt roligt att arbeta här!

Varbergs bostadsmarknad är het och lockar inte bara lokala köpare. Till denna kuststad med närhet till Göteborg lockas köpare från hela riket, vilket gör att bostadsmarknaden i Varberg är relativt stabil i jämförelse med många andra delar av landet.

Hur marknadsför Nathalie sina bostadsförsäljningar?

Vi har en stark strategi för hur vi marknadsför din bostad vid försäljning. På så vis ger vi dig de allra bästa förutsättningarna för att nå 100% av marknaden och som resultat ett högt slutpris. Jag förklarar gärna mer om hur vi jobbar över ett personligt möte.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-25.

NATHALIE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
NATHALIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Nathalie har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Nathalie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Nathalie

NATHALIE JOBBAR PÅ

Är du Nathalie Gustavsson?
Logga in och redigera din presentation här.