Nathalie Cedervall, mäklare

Nathalie Cedervall Mäklare

Nathalie Cedervall, mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Nathalie?

Min ambition och krav på mig själv är att överträffa dina redan högt ställda förväntningar.

Vad skiljer Nathalie från andra mäklare?

En av mina främsta egenskaper är att jag har ett stort personligt engagemang i varje bostadsaffär. Ingen affär är den andra lik. Det är därför viktigt att vara lyhörd för kundens behov och önskemål och därefter skräddarsy ett upplägg för att uppnå bästa möjliga resultat. Målet är att både säljare och köpare ska känna att de gjort en bra affär när processen är klar. Processen ska även vara trygg och rolig för dig som säljare. Under mina år som fastighetsmäklare har jag lagt stor vikt vid att få mina säljare att känna sig delaktiga i hela försäljningsprocessen. När du ger mig förtroendet att förmedla ditt hem så utgår jag från vad som är viktigast för just dig. Jag har en förmåga att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare, vilket ofta resulterat i fina rekommendationer och återkommande kunder.
Som er mäklare garanterar jag er en personlig, trygg och professionell affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som född och uppvuxen i Västerås kan jag staden utan och innan, City som landsbygd. Jag vet var den närmaste mataffären finns, var bussen stannar och var närmaste förskola och skola finns. Detta i kombination med mina 8 år som fastighetsmäklare har lärt mig alla fördelar med de olika stadsdelarna och även vad köpare söker och hur man på bästa sätt kan rikta in sig mot just dem.

Det är en stor efterfrågan och bostadsbrist i Västerås och många bor och pendlar till Stockholm.
Mälardalen är en växande region. Västerås utvecklas och bebyggs i attraktiva Mälarnära områden samt i trevliga småhusmiljöer runt om i stan.

Hur marknadsför Nathalie sina bostadsförsäljningar?

Via vår egen hemsida www.paxfm.se, Hemnet, Bovision samt Vestmanlands Läns Tidning. Vi finns även på Facebook och Instagram där vi marknadsför våra objekt.

Vi matchar även alltid våra objekt med PAX Fastighetsmäkleris spekulantregister med registrerade köpare.

Bostadsbilderna tas av professionella fotografer och självklart tar vi fram ett professionellt försäljningsmaterial i form av visningsbroschyrer att lämna över till spekulanterna.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-08.

NATHALIE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
NATHALIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Nathalie Cedervall har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Nathalie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Nathalie

Är du Nathalie Cedervall?
Logga in och redigera din presentation här.