Natalie Lundell, Mäklare på SkandiaMäklarna

Natalie Lundell Mäklare på SkandiaMäklarna

Natalie Lundell, Mäklare på SkandiaMäklarna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Natalie?

Som uppvuxen i Sundbyberg kan jag erbjuda mina kunder en kombination av en lokalkännedom utöver det vanliga och ett helhjärtat engagemang. För mig är det otroligt viktigt att alla boende i Sundbyberg och omkringliggande områden känner sig trygga vid sitt livs största affär och att vi upprätthåller höga slutpriser!

Vad skiljer Natalie från andra mäklare?

Om du som säljare ger mig ditt förtroende är min främsta uppgift att göra dig nöjd, oavsett hur din situation ser ut. För mig är varje säljare unik och jag lägger ett stort engagemang vid att tillmötesgå varje enskild person - för alla är olika. Mitt mål är att du som säljare ska känna att jag ser dig och din bostad till 100 % och gör allt jag kan för att leverera ett bra resultat. Mina säljare får tala för sig själva:

Från säljare på Ankdammsgatan 36 i Solna:
"Vi är så nöjda med Natalie! Hon var verkligen engagerad redan från dag ett, och hjälpte oss med tips på områden och objekt i sökandet av ny bostad, hon hade svar på alla frågor om vad man ska tänka på vid köp av hus och vi fick bolla strategier för budgivning. När det var dags för våran försäljning hjälpte hon hjälpte till med styling inför fotografering, och vi var väldigt nöjda med foton, annonsen och objektbeskrivningen. Under hela försäljningsprocessen var hon tydlig och uppdaterade oss hela tiden så att vi visste vad som var på gång. Vi är så nöjda att vi valde Natalie som vår mäklare och rekommendera henne verkligen!"

Från säljare på Mjölnerbacken 12 i Rissne:
"Natalie har koll på marknaden, vill göra sitt bästa för att få både köpare och säljare nöjda. Levererar hela vägen i mål. Gör som vi, låt Natalie hålla i allt och peta inte i småsaker, lyssna på hennes räd och sätt dig sedan tillbaks i fåtöljen och vänta på resultat. "


Från säljare på Tulegatan 53 i centrala Sundbyberg:
"Outstanding! Mycket bra, inte minst initialt. Snabb i tanken och mycket väl förberedd redan till vårt första möte. Fångade vårt behov snabbt."

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sundbyberg är staden jag är uppvuxen och har levt hela mitt liv i - så jag har bara gott att säga om mitt underbara Sundbyberg. Området har förändrats mycket under min tid här och blivit en förlängning av innerstan, vilket bidragit till en kombination av småstadskänslan, all grönska och stadspuls. Det finns något för alla och därför blomstrar bostadsmarknaden här!

Hur marknadsför Natalie sina bostadsförsäljningar?

Bostäderna marknadsförs på hittahem.se, bovision.se, Hemnet samt vår egna hemsida. Jag ser till att bjuda in grannar i området till visning via förlappar och utöver detta så marknadsförs bostaden även på vårt lokala kontor samt i sociala medier. För att verkligen se till att inte missa någon spekulant så matchas även samtliga bostäder mot vårt gedigna spekulantregister som är rikstäckande!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-21.

NATALIE SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor

På följande platser

NATALIE ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Natalie Lundell har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Natalie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Natalie

NATALIE JOBBAR PÅ

Är du Natalie Lundell?
Logga in och redigera din presentation här.