Natalie Englander, Mäklare på Magnusson Fastighetsmäkleri Linköping

Natalie Englander Mäklare på Magnusson Fastighetsmäkleri

Toppmäklare 2018
Natalie Englander, Mäklare på Magnusson Fastighetsmäkleri Linköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Natalie?

Min ambition som fastighetsmäklare är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och att mina kunder ska känna sig trygga genom hela köp-/säljprocessen. Med bred kunskap inom alltifrån nyproduktion till villor till bostadsrätter samt fritidshus leder jag dig med van och trygg hand genom bostadsaffären. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer där du som säljare känner stort förtroende och väljer att anlita mig återkommande gånger. Jag brinner för mitt jobb och ledorden i mitt arbete är kvalitet, engagemang, personlighet och tillgänglighet. För mig är alla affärer precis lika viktiga, stora som små!

Vad skiljer Natalie från andra mäklare?

2018 hade jag en topp 10-placering på årets mäklare inom kedjan, en utmärkelse som baseras på kundnöjdhet och affärer, min ambition och målsättning framåt är att fortsätta överträffa mina kunders förväntningar och få ännu nöjdare kunder. Jag har bred kunskap och förmedlar alltifrån nyproduktion till fritidshus till bostadsrätter och villor, i och med detta träffar jag varje dag presumtiva köpare till just din bostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat i fastighetsmäklarbranschen i Linköping sedan 2011 är jag väl insatt i hur vår marknad fungerar och hur vi får säljare och köpare att mötas på bästa sätt. Linköping är en stad som hela tiden står under utveckling i och med universitetet och stora, attraktiva arbetsplatser. Jag har bott i Linköping i hela mitt liv och känner till var du hittar de närmsta skolorna, förskolorna, restaurangerna, affärerna och promenadstråken, oavsett var du befinner dig.

Hur marknadsför Natalie sina bostadsförsäljningar?

- Annonsering på Hemnet
- Annonsering på vår hemsida
- Annonsering på sociala medier, så som Facebook och Instagram
- Digital bostadsannonsering på 150+ sajter t ex Expressen, Aftonbladet, Corren, mm. Bostaden kommer synas som banner på ett flertal av dessa sidor, vilket ger fler spekulanter till just Er bostad. Framförallt är det rätt spekulanter som har matchats med de som tidigare kollat på liknande bostäder.
- Matchning mot SkandiaMäklarnas breda spekulantregister
- Objektsbeskrivning/bostadsbeskrivning till alla som kommer på visning. Beskrivningen innehåller information om bostaden och bilder tagna med proffsfotograf.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

Natalie Englander har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Natalie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Natalie

NATALIE JOBBAR PÅ

Är du Natalie Englander?
Logga in och redigera din presentation här.