Nasim Havblom, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö

Nasim Havblom Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Nasim Havblom, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Nasim?

Jag strävar efter att alltid hålla en hög servicenivå gentemot mina kunder, säljare som köpare. Eftersom varje försäljning är unik och kräver en skräddarsydd försäljningsplan så ser jag till att avsätta den tiden som krävs för att leverera en mäklartjänst av högsta kvalitet! Jag lägger stor vikt vid att alltid vara påläst och att alltid anpassa mig till respektive försäljning. En annan vital del i mitt arbete är snabb återkoppling och att alltid göra allt jag kan för att vara tillgänglig.

Vad skiljer Nasim Havblom från andra mäklare?

Mina säljare uppskattar att jag är väl förberedd till visningarna och visar stort engagemang i kontakten med alla visningsgäster. Av mina kunder får jag ofta höra att det är lätt att kontakta mig och att jag snabbt svarar på både telefonsamtal och mail.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Fantastisk skärgårdskommun. Området växer mer och mer i mina ögon för varje dag som går och upptäcker ständigt nya smultronställen.

Hur marknadsför Nasim sina bostadsförsäljningar?

Jag anpassar mina bostadsannonser till säljarens behov. Beroende på säljarens situation går vi igenom vad som är viktigt och vart det är viktigt att synas och anpassar exponeringen därefter.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-03.

NASIM SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Tyresö
NASIM ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Nasim Havblom har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Nasim till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Nasim

NASIM JOBBAR PÅ

Är du Nasim Havblom?
Logga in och redigera din presentation här.