My Friman, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

My Friman Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

My Friman, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita My?

Jag har ett enormt driv och ett extremt stort engagemang. Jag kommer att göra allt för att du som säljare ska vara 100% nöjd med din försäljning! Under försäljningen strävar jag efter att återkoppla snabbt, alltid finnas tillgänglig och att lägga ner massor av tid för att få ut det högsta försäljningspriset för din bostad.

Vad skiljer My från andra mäklare?

Jag är en av mäklarna i Borlänge som förmedlade flest bostäder under 2018. Detta tack vare att mina kunder gärna kommer tillbaks och säljer via mig igen, eller rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Det är verkligen det högsta betyget för mig!

Jag glömmer aldrig bort att en bostadsaffär är bland det största en människa genomför i sitt liv. Det kommer aldrig att bli vardag för mig! Jag behandlar varje affär med samma oändliga omsorg och engagemang.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Borlänge i 3,5 år nu och har under den här tiden samlat på mig kunskap om stadens alla fördelar. Tack vare min lokalkännedom kan jag enkelt berätta hur nära det är till skolor, tågstationen, mataffärer och friluftsområden.

I Borlänge finns något för alla och det är viktigt att som fastighetsmäklare lyfta fram ett områdes unika egenskaper och se till att sälja in dem till rätt köpare.

Bostadspriserna har under 2018 stigit 5% för bostadsrätter och sjunkit 9% för villor. Vi känner att bostadsmarknaden är lite trögare, men fortfarande stabil.

Hur marknadsför My sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför bland annat mina objekt på Hemnet, där alla som aktivt letar bostad är inne varje dag och tittar. Hälften av Sveriges befolkning antas däremot vara "passiva", eftersom de kan tänka sig att flytta om rätt objekt dyker upp även om de inte är inne och söker aktivt. Dessa når vi genom digital marknadsföring i sociala medier, med ett verktyg som heter SMART. Det kan jag berätta mer om!

Utöver detta kommer din bostad att synas i skyltfönster på vårt kontor och hos SEB, Handelsbanken och HSB samt på vår hemsida svenskfast.se/borlange. Vi lägger dessutom upp din bostad på vår Facebooksida och på vår Instagram.

Fotograferingen sköter vår professionella fotograf Patrik Persson, som har en egen studio i Hedemora. Han jobbar med detta hela dagarna och har ett fantastiskt öga för vilka vinklar och ljus som visar din bostad från sin bästa sida!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-16.

My Friman har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat My till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om My

MY JOBBAR PÅ

Är du My Friman?
Logga in och redigera din presentation här.