Moa Holmberg, mäklare

Moa Holmberg Mäklare

Toppmäklare 2018
Moa Holmberg, mäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Moa?

Mitt mål som fastighetsmäklare är att finnas där för såväl säljare som köpare under hela processen och ge råd och stöd.

Jag är en fastighetsmäklare som har tålamod och som är väl medveten om att beslutsprocessen tar olika lång tid för olika människor. Jag tror att genom att ge både spekulanter och dig som säljare tid att tänka igenom beslut så känns affären tryggare.

Fastighetsmäklaryrket tar fram ett driv i mig som aldrig tycks ta slut utan snarare utvecklas för varje dag som passerar och varje kund jag möter. Min passion för kundnöjdhet och service passar utmärkt med SkandiaMäklarnas fokus på kvalité och engagemang.

Vad skiljer Moa från andra mäklare?

Min styrka är att jag gör allt för att både köpare och säljare ska vara såpass nöjda att de talar gott om mig och vill rekommendera mig vidare till sina vänner och bekanta.

Jag lägger ner ett personligt engagemang i alla affärer och anpassar mina lösningar efter dig som kund och bostaden du säljer. Allt för att du som kund ska känna dig sedd, hörd och delaktig och dessutom få bästa möjliga betalt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag är uppväxt i Västerås och har starka kopplingar till Köping så har jag väldigt bra lokalkännedom i de båda städerna i grunden. Sedan har mitt yrke som fastighetsmäklare gjort att jag upptäckt och lärt känna de andra orterna och guldkornen omkring Västerås.

Hur marknadsför Moa sina bostadsförsäljningar?

Med bred och riktad marknadsföring så syns din bostad överallt där dina framtida köpare finns.
Vi annonserar som alla andra på Hemnet.se men även på andra kanaler som fångar upp relevanta spekulanter.

Vi har en in house-fotograf som ger oss fantastiska bilder och som kan vår grafiska profil utan och innan. Bilderna är realistiska och visar din bostad från dess rätta sida.
Inför fotografering får du enklare tips och råd från mig som mäklare och om du vill ha mer professionell hjälp så har vi bra kontakter med stylister.

För att få en så bra annons som möjligt och för att du ska känna dig helt nöjd så får du alltid godkänna bilder och annons innan allt publiceras.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-26.

MOA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

MOA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Moa Holmberg har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Moa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Moa

Är du Moa Holmberg?
Logga in och redigera din presentation här.