Mirjam Mäenpää, Mäklare på Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå

Mirjam Mäenpää Mäklare på Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Mirjam Mäenpää, Mäklare på Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Mirjam?

Att sälja sin bostad är för många en av livets största affärer. Hos mig är Du och Din bostad unik och Du har hela tiden insyn i försäljningsprocessen från första mötet till försäljning. Jag sätter stor prestige i att Du som kund ska känna att Din bostadsförsäljning går rätt till och att kontakten är personlig, informativ och öppen. När Du är nöjd är jag nöjd.

Vad skiljer Mirjam från andra mäklare?

Vi har fler visningar. För att få ut bästa pris för Din bostad arbetar vi hela tiden aktivt med spekulanter och budgivare för att hitta rätt köpare. Vi har så många visningar som det behövs. Vi tror att en hög aktivitetsnivå med många visningar ger Dig bästa möjliga pris för Din bostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Den är dynamisk och spännande. Luleå, Jokkmokk och Pajala utvecklas ständigt och det är fantastisk att vara mäklare här.

Hur marknadsför Mirjam sina bostadsförsäljningar?

När vi marknadsför Din bostad arbetar vi med de största bostadswebbsidorna där vi har foton och film i toppklass av Ditt hem tillsammans med färggranna personliga säljtexter. Vi använder oss även av en unik försäljningsmetod som vi kallar prelansering. Den innebär att vi till en början lägger ut Din bostad med begränsad information och exteriöra bilder. Prelansering handlar om att öka intresset för Din bostad innan det är tid för huvudlansering där vi visar interiöra bilder, har mer information samt sätter igång med visningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-11.

Mirjam Mäenpää har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Mirjam till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Mirjam

MIRJAM JOBBAR PÅ

Är du Mirjam Mäenpää?
Logga in och redigera din presentation här.