Mikael Andersson, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Täby

Mikael Andersson Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Mikael Andersson, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Täby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Mikael?

Ger alltid allt i varje bostadsaffär "den är lika viktig för mig som för er" nöjda kunder är den bästa marknadsföringen man kan få. Det jag tycker är viktigt är att kontinuerligt återkoppla till dig som säljare så du/ni vet vad som händer, jag lägger även stor vikt på spekulanterna så att dem får svar på alla sina frågor och funderingar och känner trygghet i t.ex en budgivning. En spekulant som får svar på sina frågor eller funderingar budar generellt högre i en budgivning.

Jag är alltid nåbar!

Går ni i säljtankar eller bara är nyfikna på värdet av er bostad är ni varmt välkomna att höra av er till mig.

Vad skiljer Mikael från andra mäklare?

Jag skulle säga att min bakgrund är väsentligt mer annorlunda än andras då jag har drivit eget företag inom bygg i över 20 år innan jag utbildade mig till fastighetsmäklare, jag har kunskaper som inte många andra mäklare har vilket gör att jag verkligen kan förklara byggtekniska frågor eller funderingar kring bostaden som spekulanter har och " ju tryggare en spekulant känner sig desto större är chansen att dem kommer lägga ett bud ".

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Danderyd och Täby är bland dem absolut populäraste kommunerna att flytta till så efterfrågan är nästan alltid väldigt stor. Oavsett vilken del av dessa kommuner man än är intresserad av att bo i finns det allt som oftast både närhet och bra kvalité på skolor, förskolor, livsmedelsbutiker, kommunikationer, idrottsplatser, friluftsområden och närheten till havet.

Hur marknadsför Mikael sina bostadsförsäljningar?

Jag är väldigt bred i marknadsföringen av mina objekt, ni kommer synas på hemnet, Bovision, Hitta Hem, Aftonbladet, sociala medier så som Facebook och instagram, våran hemsida svenskamaklarhuset.se, jag marknadsför er även i kvarteren där ni bor med adresserade lappar om er försäljning för vi vet att människorna som bor där kommer prata med sina vänner, släktingar och kollegor om att nu är det en bostad till salu i området.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-28.

MIKAEL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
MIKAEL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Mikael Andersson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Mikael till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Mikael

MIKAEL JOBBAR PÅ

Är du Mikael Andersson?
Logga in och redigera din presentation här.