Michelle Korén, Mäklare på Bjurfors Lund Väster

Michelle Korén Mäklare på Bjurfors

Michelle Korén, Mäklare på Bjurfors Lund Väster
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Michelle?

Jag är ambitiös och målmedveten och drivs av nya utmaningar. Efter att tidigare ha arbetat i servicebranschen vet jag vad som krävs för att ge mina kunder det lilla extra.

Vad skiljer Michelle från andra mäklare?

Mitt engagemang och noggrannhet bidrar till att både köpare och säljare känner sig trygga och blir helnöjda med sin bostadsaffär. Jag är alltid tillgänglig, så har du några frågor eller funderingar går det bra att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Med en lång och nära relation till Lund känner jag gott och väl till stadens för- och nackdelar. Det blir därmed även enkelt för mig att vägleda såväl köpare som säljare i sina bostadsaffärer.

Hur marknadsför Michelle sina bostadsförsäljningar?

Bjurfors är tveklöst det bästa skyltfönstret mot marknaden när du ska sälja din bostad. Vi förbereder din bostad från styling till fotografering och syns i alla relevanta och viktiga kanaler.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-21.

Michelle Korén har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Michelle till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Michelle

MICHELLE JOBBAR PÅ

Är du Michelle Korén?
Logga in och redigera din presentation här.