Michaela Holmström, Mäklare på Notar Täby, Danderyd & Vallentuna

Michaela Holmström Mäklare på Notar

Michaela Holmström, Mäklare på Notar Täby, Danderyd & Vallentuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Michaela?

Mitt mäkleri kännetecknas av engagemang, ihärdighet och viljan att alltid överträffa mina egna och mina kunders förväntningar. Mitt mål är att tillsammans med kund och säljare ta fram det bästa. Vill du maximera slutpriset? Anlita mig idag!

Vad skiljer Michaela från andra mäklare?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Notar sedan 2012. Jag älskar att sälja dyrt och samtidigt få både säljare och köpare att känna sig 100% nöjda med affären. Med en stor portion engagemang och målmedvetenhet lyckas jag överträffa mina kunders förväntningar. Jag sätter alltid höga mål och är beredd att jobba hårt för att nå dit jag vill.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag varit verksam som mäklare i många år känner jag till områdets alla fördelar samt vad köpare och säljare på marknaden efterfrågar. Jag vet vilka köpare som vi ska bjuda in och är intresserade av olika typer av bostäder och områden och jag vet hur vi når och bjuder in de till visning!

Områdena utvecklas i hög takt och det byggs regelbundet ut med nya bostäder. Läget nära centrala Stockholm och Arlanda gör det till ett mycket attraktivt bostadsområde. Målgruppen är bredare än man tror och efterfrågan är stor både när det kommer till villor och bostadsrätter.

Hur marknadsför Michaela sina bostadsförsäljningar?

Vi har en bred marknadsföring, både i print och digitalt. Jag är mycket stolt över vår marknadsföring och vet att vi når ut till hela marknaden!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-09-24.

MICHAELA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
MICHAELA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Michaela Holmström har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Michaela till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Michaela

MICHAELA JOBBAR PÅ

Är du Michaela Holmström?
Logga in och redigera din presentation här.