Michael Wisting, Mäklare på MOHV Lund

Michael Wisting Mäklare på MOHV

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Michael Wisting, Mäklare på MOHV Lund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Michael?

Professionell, förtroendegivande, jordnära och engagerad är återkommande beskrivningar av mig från mina kunder.
Med mer än 12 års branscherfarenhet och en ständig strävan att alltid göra "det där lilla extra" har jag fått förtroendet att förmedla över 600 bostadsaffärer. Som delägare av MOHV Lund har jag ett stort ansvar för att varje del i er försäljning sköts på bästa tänkbara sätt. Med mitt driv och min kunskap och ert förtroende hoppas jag att få möjligheten att hjälpa även er!

Vad skiljer Michael från andra mäklare?

Jag jobbar fokuserat och målinriktat i varje uppdrag jag tar mig an. Tillsammans lägger vi upp en plan som skräddarsys just för dig och dina behov. För att kunna dedikera min tid för er och fokusera på att få bäst betalt när ni skall sälja har jag valt att bara jobba med 4 kunder åt gången. Detta har lett till att jag inte haft en enda osåld bostad de senaste 4 åren. Oftast säljs mina bostäder dessutom inom 10 dagar.

Även mina visningar skiljer sig från mängden, detta genom att verkligen presentera och sälja in de hem jag förmedlar, ingen självklarhet i vår bransch märkligt nog. Jag berättar mer när vi ses!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har bott och verkat i Öresundsregionen sedan 2006 och fokuserar främst på förmedling av villor och bostadsrätter i Lund, Malmö och Lomma. En region som verkligen har förändrats i en positiv bemärkelse under min tid här nere vilket gjort att intresset av att hänga med i utvecklingen inte bara sträcker sig till jobbsammanhang. Hårt arbete, ständigt analyserande och många hundra förmedlade bostäder har lett till att min förståelse och lokalkännedom för marknaden är bäst i klassen.

Hur marknadsför Michael sina bostadsförsäljningar?

Jag upplever att många mäklare marknadsför sina bostäder på exakt samma sätt oavsett vilken typ av boende det är. Jag å andra sidan börjar alltid med att identifiera målgruppen och vilka som är de potentiella köparna för att på så vis skräddarsy marknadsföringen för bästa effekt. Vi på MOHV har en bred arsenal av olika marknadsföringskanaler och lägger alltid upp en tydlig plan för hur vi skall attrahera så många kunder som möjligt. Hela tiden utmanar vi och testar nya sätt att marknadsföra just din bostad. De klassiska kanalerna så som Hemnet och sociala medier jobbar vi ju så klart också med, liksom en genomgång av vårt breda kundregister.

Hör av er så skall jag förklara hur vi når fler kunder!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-01.

Michael Wisting har 14 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Michael till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Michael

MICHAEL JOBBAR PÅ

Är du Michael Wisting?
Logga in och redigera din presentation här.