Michael Preber, Mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty

Michael Preber Mäklare på Skeppsholmen Fastighetsmäkleri Sotheby's Realty

Toppmäklare 2018
Michael Preber, Mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Michael?

Jag tror på en nära kommunikation med dig som säljare, där du som uppdragsgivare bestämmer och jag vägleder och utför. Många delar är viktiga i en försäljning så som pris, timing, erfarenhet och inte minst ett stort kontaktnät med kraftfull marknadsföring. Med mig kommer du känna dig trygg i hela försäljningen samt att jag arbetet fokuserar på att uppnå bästa pris för din bostad och är en rutinerad förhandlare.

Vad skiljer Michael från andra mäklare?

I dagens marknad är det ännu viktigare att anlita en erfaren fastighetsmäklare. Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 14 år och har förmedlat över 1000 bostäder. Jag vet att det krävs hårt arbete och ett fokuserat arbete med varje försäljning för att uppnå bästa slut pris där du som säljare känner dig nöjd samt att köparen även känner sig trygg med affären. Jag arbetar alltid målmedvetet och är rak, tydlig och ödmjuk. Jag har alltid en strategi för er försäljning. Varje försäljning och bostad är unik.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Marknaden har gått ner om vi jämför med toppen i mars 2017. Samtidigt så är det priserna höga och mina säljare brukar var mycket nöjda med min insats i varje försäljning.

Hur marknadsför Michael sina bostadsförsäljningar?

ERT HEM FÖRTJÄNAR BRANSCHENS KRAFTFULLASTE MARKNADSFÖRING
I rådande marknad krävs det ännu mer marknadsföring för att uppnå bästa slutpriset för ert hem.
Vi på Skeppsholmen Sotheby´s har inte bara den starkaste marknadsföringen lokalt utan även är vi starka internationellt via vår samarbetspartner Sotheby´s International Realty.

Med våra starka marknadsföringskanaler missar vi inga potentiella köpare för ert hem. Förutom att vi marknadsför våra hem på internet så annonserar vi våra hem i SvD Magasinet, Di och vi har marknadens starkaste Facebookkonto med drygt 48.000 följare. Både Facebook och Instagram inspirerar dagligen våra följare med vackra hem. Vi syns även på Di.se, SvD.se samt SvD mobil. Dessutom har vi det mest kvalitativa kundregistret för ert hem.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-01-21.

MICHAEL SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Villor

På följande platser

MICHAEL ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

MICHAELS PROSPEKT

Michael Preber har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Michael till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Michael

MICHAEL JOBBAR PÅ

Är du Michael Preber?
Logga in och redigera din presentation här.