Micael Arderup, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Micael Arderup Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Micael Arderup, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Micael?

Jag har 25 års erfarenhet från mäklaryrket och är noggrann och målinriktad med ambition att följa en säljare genom hela fastighetsaffären för att självklart få ut det bästa priset men också säkra så att allt går smidigt och tryggt tillväga, från början till slut.

Jag strävar alltid efter hög kvalitet och mycket nöjda kunder och är beredd att ge det "lilla extra" i varje affär så att alla parter blir nöjda.

Vad skiljer Micael Arderup från andra mäklare?

Min långa erfarenhet på orten och mitt breda kontaktnät i mittskåne och givetvis också vår unika kombination av mäklar-, bank- och försäkringstjänster på Länsförsäkringar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vår bobutik i centrum har funnits sedan 1995 på Nya Torg i Höör, Våra mäklare har många års erfarenhet av att förmedla fastigheter i Mittskåne och har under åren byggt upp en trogen och mycket nöjd kundstock. Vi är alla bosatta i Höör och känner därför både trakten och människorna väldigt väl vilket är en stor fördel både på visningar och när bostaden ska beskrivas i prospekten. Vi kan t ex berätta om de bästa utflyktsmålen, var närmsta dagis ligger eller var du lunchar bäst!

Hur marknadsför Micael sina bostadsförsäljningar?

Vårt kontor med stora skyltfönster ut mot centrums mest trafikerade gata och trottoar gör att våra objekt syns väldigt väl på hemmaplan samtidigt som vi jobbar med vårt landsomfattande kundregister, Hemnet, vår egen hemsida, sociala medier, tidningar mm. Vi använder proffs-fotograf för att göra snygga och informativa prospekt till visningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

MICAEL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Hörby
  • Höör
MICAEL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Micael Arderup har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Micael till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Micael

MICAEL JOBBAR PÅ

Är du Micael Arderup?
Logga in och redigera din presentation här.