Mia Svensson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Mia Svensson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Mia Svensson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Mia?

Jag älskar att ha nöjda kunder och jobbar mycket för att göra just dig nöjd. Att sälja sitt hem är en av de största affärerna ni gör i ert liv och mitt jobb är att tryggt hjälpa er genom den processen.

Vad skiljer Mia från andra mäklare?

Samarbetet mellan mig och ni som ska sälja ert hus är viktigt att det fungerar bra. Återkopplingen till er är självklar, ni ska känna att ni har 100 % koll på vad som händer med er försäljning.
För mig är tillgängligheten A och O, både för de som säljer huset och för de spekulanter som vill komma i kontakt med mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Skövde har vuxit i en otrolig takt sedan 2012 och först nu börjar vi känna av en mättnad efter allt som byggts, vilket resulterar i att priserna verkar stagnera på de prisnivåerna vi ser idag. Jag har svårt att se sjunkande priser i den här staden där invånarantalet växer och företagandet blomstrar.

Hur marknadsför Mia sina bostadsförsäljningar?

Vårt självklara val är såklart Hemnet, men det är alltid bra att synas på många ställen, sociala medier och vår hemsida. Dessutom är vi ett stort kontor med många mäklare som hela tiden träffar heta köpare, så ett utbyte med mina kollegor för att hitta perfekta köpare för er är bättre än man kan tro!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

MIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
MIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Mia Svensson har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Mia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Mia

MIA JOBBAR PÅ

Är du Mia Svensson?
Logga in och redigera din presentation här.