Mia Leijon, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Nacka & Saltsjö-Boo

Mia Leijon Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Mia Leijon, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Nacka & Saltsjö-Boo
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Mia?

Jag älskar mitt jobb. Att få hjälpa till vid en av livets största affärer, både ekonomiskt och emotionellt, är verkligen en ära. Varje försäljning är unik, även när jag säljer samma hus/lägenhet för andra eller tredje gången. Att sträva mot nya rekordförsäljningar är en självklarhet. En nyckelfaktor är att identifiera rätt målgrupp för bostaden och anpassa försäljningsprocessen för att göra försäljningen så lyckad och trygg som möjligt för alla parter. Här har jag hittat mitt drömjobb såväl som drömområde med härlig karaktär med blandad villabebyggelse, slingrande vägar och fantastisk natur. Här finns en riktig skärgårdsidyll direkt utanför innerstans puls.

Vad skiljer Mia från andra mäklare?

När vi träffas så berättar jag mer om vad som skiljer mig från andra.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att vara lokal expert är en självklart för oss! Vi älskar vårt område och alla smultronställen och jag och min familj har varit bosatta i Nacka sedan 2001. Mina barn har också varit aktiva i flera idrottsföreningar så jag känner inte bara till skolorna utan mycket av de alla sport och musikaktiviteter som finns att tillgå här.

Nacka växer och det är kul att se de nya områden som kommit till liv de senaste åren som Tollare och Kvarnholmen. Nu finns även nyproducerade lägenheter såväl som mysiga radhus och villor i grönskande omgivning att tillgå. Här finns något för alla och vi jobbar mycket med att tipsa våra kunder om både områden och bostäder.

Hur marknadsför Mia sina bostadsförsäljningar?

Varje försäljning anpassas efter vad du som säljare och jag som mäklare tycker blir bäst för att nå högsta möjliga slutpris.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-04.

MIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Mia Leijon har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Mia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Mia

MIA JOBBAR PÅ

Är du Mia Leijon?
Logga in och redigera din presentation här.