Maya Sundlöf, Mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå

Maya Sundlöf Mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå

Maya Sundlöf, Mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Maya?

Jag heter Maya Sundlöf och jag tog min mäklarexamen 2014. För mig är det viktigt att ni kunder, säljare som köpare, upplever vårt samarbete tryggt, seriöst och med löpande uppdatering hur affären fortskrider. Ni ska kunna vara på jobbet och göra det ni är bra på – så gör jag det jag är bra på!

Jag jobbar i hela Nordanstigs kommun och centrala Hudiksvall och värdesätter högt att kunna följa mina kunder över kommungränser och mellan olika typer av boenden. Jag är specialiserad på försäljning av villor och hjälper dig gärna med din största affär på ett sätt som passar just dig!

Vad skiljer Maya från andra mäklare?

Jag värdesätter kundnöjdhet allra högst och vill alltid sätta dig som säljare i centrum med just dina behov och önskemål - jag är övertygad om att det är nyckeln till att du ska få ett så bra slutpris som möjligt.

Ett bevis på det är att jag år 2018 är den mest rekommenderade mäklaren i Nordanstigs kommun och har dessutom publicerat flest bostäder så jag kan marknaden och området.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Hälsinglands fastighetsbyrå jobbar i hela Hälsingland! Vi har tillsammans 100 års erfarenhet av mäkleri inom teamet vilket ger både säljare och köpare en ökad trygghet.

Hur marknadsför Maya sina bostadsförsäljningar?

Vårt fototeam är nytänkande och kreativa och dom bilder vi tar hjälper till att presentera din bostad på bästa sätt. Vi fokuserar mycket på just presentationen i form av styling inför fotograferingar och vid behov eller önskemål så stylar vi också inför visningar.

Utöver dom självklara marknadsföringskanalerna såsom hemnet.se, hfastighetsbyra.se, sociala medier och vårt skyltfönster så har vi ett brett spekulantregister mycket tack vare att vi är marknadsledande i Hudiksvall och för våra projekt - Mamma by Hudik, Qvinna, Golfkrogen och Hedestugan. Vi har ett stort nätverk med många som letar ett nytt boende.

Allt det här gör att våra kunder tycker vi är i en klass för sig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-07.

MAYA SÄLJER
MAYA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Maya har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Maya till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Maya

MAYA JOBBAR PÅ

Är du Maya Sundlöf?
Logga in och redigera din presentation här.