Mattias Strandberg, Mäklare på Mäklarhuset Östersund

Mattias Strandberg Mäklare på Mäklarhuset

Mattias Strandberg, Mäklare på Mäklarhuset Östersund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Mattias?

Jag blev mäklare för att jag gillar omväxlingen och utmaningen och är därför alltid öppen för förslag om att hitta på något originellt och spännande för just försäljningen av din bostad! Varför vara som alla andra när ni kan sticka ut med en riktigt häftig annons!

Vad skiljer Mattias Strandberg från andra mäklare?

En välinformerad köpare är en trygg köpare och därför är att vara transparent i mitt arbete mycket viktigt och jag kräver det av mina kunder lika mycket som ni ska kunna kräva det av mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag flyttade till Östersund utan någon tidigare koppling. Jag blev imponerad över dem lokala förmågorna som stärkte samhället och exporterade det jämtländska hantverket runtomkring i Sverige. En plats i Sverige med en hel del "jävlaranamma" (som min gamla tränare skulle sagt) Jag flyttade in när Östersund expanderande som mest, flertal nya stadsdelar byggdes och platser där det för 5 år sedan var bara skog, är nu platsen för omkring 100 hushåll med busslinjer och förskolor.

Hur marknadsför Mattias sina bostadsförsäljningar?

Jag valde Mäklarhuset för att vi ÄR dem mest anpassade och förberedda på den digitala expansionen som sker i vår bransch. Jag använder mig mycket av olika sociala medier samt olika typer av medium för att marknadsföra din försäljning på bästa sätt. Mäklarhuset Östersund har närmare 10 000 "gillare" som hjälper till att sprida budskapet om att din bostad är ute till salu något som ingen annan i Östersund kan klå. Kombinera detta med musik och kanske något att dricka på visningarna så har ni en försäljningsprocess som blir en förnöjelse från start till slut.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-06-11.

MATTIAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Krokom
  • Östersund
MATTIAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Mattias Strandberg har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Mattias till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Mattias

MATTIAS JOBBAR PÅ

Är du Mattias Strandberg?
Logga in och redigera din presentation här.