Mattias Abraham, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Botkyrka & Salem

Mattias Abraham Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Mattias Abraham, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Botkyrka & Salem
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Mattias?

Mattias Abraham heter jag och har jobbat som fastighetsmäklare i sex år. Jag är född och uppvuxen i närområdet vilket har gett mig en utomordentlig lokalkännedom. Jag är oerhört stolt över att jobba som fastighetsmäklare på Svenska Mäklarhuset då vi är ett fadderföretag till SOS Barnbyar. Idag driver jag tillsammans med en kollega Svenska Mäklarhuset Botkyrka/Salem.
Jag vill att du som säljare, liksom köpare, ska bli mer än nöjd med min service!

Går du i säljtankar eller är du nyfiken på värdeförändringen av din bostad sedan du köpte?
Varmt välkommen att kontakta mig om du vill förändra din boendesituation!

Vad skiljer Mattias från andra mäklare?

Mina kunder beskriver mig som en trevlig, driven, seriös och positiv mäklare. Min passion är att överträffa era och mina förväntningar så att vi tillsammans når högsta möjliga slutpris. Med min kunskap kring bostäder samt med mitt engagemang och driv vid en försäljning, vill jag att du ska kunna känna dig trygg både vid bostadsförmedlingen och med mig som mäklare. Jag jobbar efter långsiktiga relationer med mina kunder och är alltid tillgänglig på telefon och sms för mina kunder.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Botkyrka och Salem har fina natur- och rekreationsområden. Jag känner till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha.
Jag känner till alla möjliga skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker, buss- och tågstationer m.m. Jag själv har gått både i Brunnaskolan samt S:t Botvidsgymnasium. Utöver skolorna promenerar jag väldigt mycket runt i hela Botkyrka och Salems området. Har även testat alla möjliga badplatser.

Hur marknadsför Mattias sina bostadsförsäljningar?

Full internetannonsering av bostaden sker via hemnet.se, hittahem.se, bovision.se, di.se samt på vår egen hemsida svenskamaklarhuset.se. Jag annonserar även bostad på våra sociala medier så som Facebook och Instagram.

Utöver exponering på webben tycker jag att grannar i området bör informeras om försäljningen så de är medvetna om när det blir visningar men även så att de kan informera vänner, bekanta som kan vara intresserade av att flytta till området. Av denna anledning sänder jag ut adresserade brev till intilliggande fastigheter innan första visningen.

För att er bostad skall visas upp från sin bästa sida och attrahera många spekulanter anlitar jag enbart professionella fotografer till fotograferingen.

Jag sätter även upp Till salu‑skyltar i området så att spekulanterna hittar rätt. Utöver det skyltar jag även upp i vår bo-butik i Tumba Centrum som är trafikerad av mycket människor.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-11.

MATTIAS SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

MATTIAS ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Mattias Abraham har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Mattias till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Mattias

MATTIAS JOBBAR PÅ

Är du Mattias Abraham?
Logga in och redigera din presentation här.