Matilda Gustavsson, Mäklare på SkandiaMäklarna Solna

Matilda Gustavsson Mäklare på SkandiaMäklarna

Matilda Gustavsson, Mäklare på SkandiaMäklarna Solna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Matilda?

Jag älskar mitt jobb och brinner för både service och försäljning! Det jag vill uppnå i varje bostadsaffär är att precis som du få bäst betalt för just din bostad! Mitt mål och min arbetsmetod utgår ifrån att du som kund alltid ska känna att du har mitt fulla stöd genom hela processen. Genom ett seriöst arbetssätt där noggrannhet och förtroende ligger i fokus, lämnar vi ingenting till slumpen när vi jobbar för bäst pris för din affär!

"Jag vill säga tack för allt, fix, fotografering, hjälp med köp, rådgivning, tålamod och fingertoppskänsla! Du har varit fenomenal genom hela processen!"

"Tydlig, noggrann och hjälpsam. Så himla nöjd!"

"Vi fick så bra hjälp genom hela köpet, det finns ingenting att klaga på utan det har känts lätt hela vägen. Tack för allt du har fixat med och hjälpt oss med!"

Vad skiljer Matilda från andra mäklare?

Genom att under mina år ha jobbat med flera olika typer av försäljning har jag med mig en bred erfarenhet av försäljning från flera olika branscher. Jag lämnar inte affären åt sig själv utan jobbar aktivt och engagerat genom hela försäljningsprocessen med att hitta spekulanter och marknadsföra bostaden på bästa sätt, allt för att vi ska få bäst betalt för din bostad!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Solna är en omtyckt och expanderande marknad. Runtflyttningen är stor samtidigt som många flyttar inom kommunen då dom tycker så pass bra om Solna!

Hur marknadsför Matilda sina bostadsförsäljningar?

Bostäderna marknadsförs på hittahem.se, bovision.se, hemnet samt vår egna hemsidan. Utöver detta så marknadsförs bostaden även på vårt lokala kontor samt i sociala medier. För att verkligen se till att inte missa någon spekulant så matchas även samtliga bostäder mot vårt gedigna spekulantregister som är rikstäckande!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

MATILDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
MATILDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
MATILDAS PROSPEKT
Matilda har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Matilda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Matilda

MATILDA JOBBAR PÅ

Är du Matilda Gustavsson?
Logga in och redigera din presentation här.