Mathilda Hansson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Mathilda Hansson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Mathilda Hansson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Mathilda?

Jobbet som mäklare är det roligaste jag gjort och det skapar många spännande möten. Som person är jag driven i allt jag företar mig, detta betyder att mina kunder, både säljare och köpare, känner trygghet, får snabb service med snabb återkoppling och en fast hand att hålla i från första mötet tills deklarationen är inlämnad. Jag ger mig aldrig förrän vi uppnått bästa möjliga resultat!

Tidigare jobb inom försäljningsbranschen och att jag närmar mig "medelåldern" är något jag upplever vara en fördel när jag möter kunder ute på marknaden.

Jag bor i Kungälv sedan 16 år tillbaka och jag fullkomligt älskar vår fina lilla stad.

Tips! När man säljer sin bostad så är alla detaljer viktiga för upplevelse och slutpris så välj mäklare med omsorg.

Vad skiljer Mathilda från andra mäklare?

Drivkraft och teamwork! Den största skillnaden med vårt kontor och andra kontor är att vi är ett team på riktigt. Alla hjälper varandra med att få till riktigt bra affärer vilket är extra viktigt i den marknad som vi står i just nu. Vi är marknadsledande i Kungälv, har väldigt hög kundnöjdhet samt höga ambitioner. Vi vet att vi är starka tillsammans och det är vi stolta över!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det är en spännande marknad där det sker väldigt mycket på nyproduktionsfronten vilket ger ringar på vattnet på övriga marknaden. Kungälv håller på att växa från en liten ort till en stad och det är kul att få vara med på den resan.

Hur marknadsför Mathilda sina bostadsförsäljningar?

Överallt och på alla sätt! Vi marknadsför i alla stora kanaler, såväl digitala som tryckta med fokus på demografi och de allra mest flyttbenägna kunderna. Utöver Hemnet är sociala medier och viktigt område som vi lägger lite extra krut på. Därutöver är Bostadsboxen på Aftonbladet och viktigt redskap som alltid hjälper till med extra exponering.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-30.

MATHILDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
På följande platser
MATHILDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Mathilda Hansson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Mathilda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Mathilda

MATHILDA JOBBAR PÅ

Är du Mathilda Hansson?
Logga in och redigera din presentation här.