Martin Roskvist, Mäklare på Mäklarhuset Karlshamn

Martin Roskvist Mäklare på Mäklarhuset

Martin Roskvist, Mäklare på Mäklarhuset Karlshamn
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Martin?

Mäklarhuset är en av Sveriges största kedjor och vi har kontor i många delar av vårt avlånga land med duktiga och tillmötesgående medarbetare. Jag arbetar med förmedling av bostäder för att jag främst älskar mitt arbete, för närvarande har jag arbetet på Mäklarhuset i 6 år. Anledningen till att jag arbetar på Mäklarhuset är enkel, Mäklarhuset strävar för att leda utvecklingen i branschen istället för att följa den. En innovativ kedja med unika kvalitéer som ingen annan kedja kan erbjuda. Glädje & Engagemang är nyckeln till en bra bostadsaffär!

Vad skiljer Martin Roskvist från andra mäklare?

2017 publicerade jag flest bostadsannonser i Blekinge och fick en hedervärd nominering av Mäklarhuset som Årets Mäklare. Övning ger färdighet, för mig är det absolut viktigaste att mina kunder är nöjda med sin bostadsaffär. Jag arbetar för att skapa långsiktiga relationer och vara den fastighetsmäklaren som en kund kan ringa när den behöver som mest hjälp och alltid finns tillhands med en hjälpande hand. Under mina år i branschen har jag fått många fantastiska uppdrag och fått möjligheter/förtroende från många kunder. Jag strävar efter en jämn och hög nivå där kundens önskemål är i fokus. och för mig är varje bostadsaffär unik och lika viktig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Västra Blekinge där jag verkar är ett spännande marknadsområde. Det vackra och skiftande landskapet med hav, skog, slätter och sjöar inbjuder och rymmer bostäder i alla dess former. Med Sveriges sydligaste skärgård och vackra omgivningar förmedlas en hel del fritidsbostäder till intressenter från i princip alla världens hörn. Vackra städer och orter med varierande typer av bostäder som gårdar, bostadsrätter och villor. Marknaden är god i vår region och har de senaste åren utvecklats positivt.

Hur marknadsför Martin sina bostadsförsäljningar?

Mäklarhuset erbjuder marknadsföring enligt era önskemål. Digital annonsering med smart och unik marknadsföring anpassad efter just din bostad. Traditionell marknadsföring i form av dagstidningar. Unika visningsböcker för att presentera bostaden på ett professionellt sätt. Samtliga bostäder fotograferas av personal med god yrkeserfarenhet. Mer unika marknadsföringspaket och fotograferingar kan erbjudas, kontakta mig för mer information!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-15.

MARTIN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Karlshamn
MARTIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Martin Roskvist har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Martin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Martin

MARTIN JOBBAR PÅ

Är du Martin Roskvist?
Logga in och redigera din presentation här.