Martin Danielsson, Mäklare på Åhman Mäkleri

Martin Danielsson Mäklare på Åhman Mäkleri

Martin Danielsson, Mäklare på Åhman Mäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Martin?

Jag upprättar alltid en individuell försäljningsstrategi för varje kund. Jag jobbar även förutseende och ser till att ev. problem inte uppstår samt tar till vara på möjligheter i ett tidigt skede.

Vad skiljer Martin från andra mäklare?

Min noggrannhet i varje del i försäljningen. Jag sätter höga krav på mig själv och mina försäljningar. I varje del i en försäljning så har jag en tanke och gör ett medvetet val. Jag gör aldrig något per slentrian eller använder mig av standardslösningar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Roslagen och Norrtälje kommun är en spännande marknad att jobba i där man får arbeta med såväl fritidshus, villor som bostadsrätter. Kunskapen hos köparna och även säljarna är mycket varierande och ingen försäljning är den andra lik.

Hur marknadsför Martin sina bostadsförsäljningar?

Svensk Fastighetsförmedling har ett snyggt och professionellt marknadsmaterial och vi ger dig den bästa tänkbara exponeringen av din bostad. Med hjälp av professionella bilder och ett prospekt med hög kvalitet marknadsförs din bostad på bästa sätt. Vi nyttjar både digitala och sociala kanaler som bl.a. vår egen hemsida svenskfast.se och Hemnet samt fysisk skyltning. Som rikstäckande kedja har vi ett av branschens största kundregister med köpare från hela Sverige och där har vi koll på vilka som vill flytta inom ditt område. Utifrån registret kontaktar jag potentiella köpare inför försäljningen av din bostad. Du får tillgång till tjänsten ”Min försäljning”, där kan du följa hela din försäljning så som förhandsgranskning av webbannonsen, godkännande av objektsbeskrivningen och besöksstatistik. Tillsammans tar vi fram det upplägg av marknadsföring som fungerar bäst för just din bostad så att du får bäst betalt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-11-27.

MARTIN SÄLJER
MARTIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
MARTINS PROSPEKT
Martin Danielsson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Martin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Martin

MARTIN JOBBAR PÅ

Är du Martin Danielsson?
Logga in och redigera din presentation här.