Martin Arup, Mäklare på Erik Olsson Malmö

Martin Arup Mäklare på Erik Olsson

Martin Arup, Mäklare på Erik Olsson Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Martin?

Tack vare min långa erfarenhet inom branschen har jag stort kontaktnät i hela Malmö/Lund regionen. År efter år finns jag med på topplistorna över såväl antal försäljningar som nöjda kunder. Mycket tack vare min idrottsbakgrund så är jag aldrig nöjd förrän jag överträffat mina kunders förväntningar. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Vad skiljer Martin från andra mäklare?

Drivet och engagemanget. Jag ger alltid 100 % vilket jag tror skiljer mig mot mina konkurrenter. Alltid tillgänglig för att kunna ge den extra service som kan vara avgörande för just din fantastiska bostadsaffär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Profilerade kunder som vet vad de vill. Blandad målgrupp då det är stor skillnad på bostäderna som säljs. Malmömarknaden har varit upp och ner genom åren så det gäller att ha ett lugn och erfarenhet då den ena affären inte är den andra lik.

Hur marknadsför Martin sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför alla mina bostäder via de stora marknadskanalerna som finns. Det som dock blivit än viktigare senare år är kontaktnätet i de aktuella områdena där man huserar. Att hela tiden ha aktiva kunder som eftersöker de bostäder som man säljer är ju en fördel då man jobbar med fokusområden. Jag har ju framförallt blivit stor i flera områden i Malmöregionen under mina år i branschen.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-04.

Martin Arup har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Martin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Martin

MARTIN JOBBAR PÅ

Är du Martin Arup?
Logga in och redigera din presentation här.